Wpis z mikrobloga

Wysryw po północy. Jak chodzisz na siłkę okazjonalnie i widzisz "dzika", to wydaje ci się, że włożył w to w #!$%@? pracy i jak będziesz dostatecznie mocno #!$%@?ł, to w końcu osiągniesz ten pułap, na którym on się znajduje. Jak jesteś dostatecznie zdeterminowany, to po latach stwierdzisz, że bez koksu się tego nie ugra i jak nie zaczniesz kłuć dupy, to zawsze będziesz leszczem. Nie wiem, ale mam już tego dosyć.
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy

Kłuć dupę?

• Tak 56.0% (51)
  • Nje 44.0% (40)

Oddanych głosów: 91

• 18
@vizori: Też tego nie rozumiem. Nie ma opcji osiągnięcia wyimaginowanej sylwetki(instagramowej) bez koksu. Dla mnie to nierealne. Musielibyśmy się wrócić do lat 20' XX wieku, żeby uznać sylwetkę za naturalną...
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@d1ck: zależy co uznajesz za naturalną sylwetkę. Nie będziesz Richem Pianą bez koksu, ale ładny sześciopak i widoczne mięśnie idzie wypracować nawet przy #!$%@? genetyce.
@vizori:

Pytanie do osób klikających "nie" - dlaczego?

Bo w sumie to po co?
Do startów czy to w trójboju czy w kulturystyce nie mam ani predyspozycji ani etyki pracy.
Do bycia silniejszym/wyglądania lepiej niż większość społeczeństwa nie potrzebuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aczkolwiek w perspektywie kilku/kilkunastu lat już bardziej jako trt nie wykluczam.
@vizori: I tak i nie. Z jednej strony spojrzałem na to ze swojej perspektywy, z drugiej dlaczego by OP nie miał tego przełożyć 1:1 na siebie, szczególnie, że wygląda na to, że sam jest w podobnym miejscu.
Jeżeli w kierunku pójścia w zawodowstwo to oczywiście, że warto. Jeżeli chodzi o leczenie zaburzeń postrzegania sylwetki, to raczej psycholog/psychiatra by się bardziej przydał.
Bo tutaj należy zadać pytanie: czy wejście na bombę cokolwiek
@vizori: są w życiu inne wartosci
@d1ck: sugerowanie się instagramem i uzależnienie swojej samooceny, od fałszywych zdjęć, na których każdy jest piękny, mlody, zdrowy, uśmiechnięty i ma 5% tkanki tłuszczowej, radzę przemyśleć priorytety. Kiedy Ty będziesz walczył ze skutkami ubocznymi i depresją oni będą dalej sprzedawać swój zakłamany obraz i mieć Cię w dupie. Kapitalizm, żerujący na pierwotnych ludzkich potrzebach i instynktach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@d1ck: lol nie tylko koks ale także gen. Ludzie, którzy mają dobry gen często wyglądają lepiej bez siłowni od ludzi z słabym genem, którzy próbują nadrobić silownia.