Aktywne Wpisy

Świeży wpis Szarpankiego. O ile lubię jego twórczość to pomijając swoje prywatne sympatie i antypatie ciężko nie przyznać, że raczej nie trzyma to się kupy ¯_(ツ)_/¯
#szarpankizzyciem #szarpanki #polskiyoutube #imigranci #uchodzcy
#szarpankizzyciem #szarpanki #polskiyoutube #imigranci #uchodzcy
źródło: temp_file6943195812857080347
Pobierz
#pomoc #lightroom #fotografia #informatyka #programowanie #komputery
Mirki pomocy bo już mnie #!$%@? strzela.Moja małżonka jest fotografem i wszystkie zdjęcia obrabia/przetrzymuje na wspólnym komputerze, sytuacja wygląda tak że zdjęcia przetrzymuje na dysku D czyli spoko ale ciągle zapełnia się dysk C jakimś gównem.Co włączy lightroom lub Photoshopa to z 10 g wolnego na dysku robi się 5 i tak w kółko.
Mirki pomocy bo już mnie #!$%@? strzela.Moja małżonka jest fotografem i wszystkie zdjęcia obrabia/przetrzymuje na wspólnym komputerze, sytuacja wygląda tak że zdjęcia przetrzymuje na dysku D czyli spoko ale ciągle zapełnia się dysk C jakimś gównem.Co włączy lightroom lub Photoshopa to z 10 g wolnego na dysku robi się 5 i tak w kółko.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Tak, konkretniej to opakowuje wyjątki z warstwy dostępów do danych na wyjątki springowe.
widzisz w kodzie, ze do jakiejs klasy napisane jest 80 konstruktorow.
Book(title), Book(pages), Book(title, pages) etc.
Jakim wzorcem moznaby to naprawic?
Jeszzcze o springa to moze co mozna adnotowac @Autowired i jakie sa roznice
O, jeszcze można spytać o to co to jest Functional Interface albo czy w interfejsie można umieścić metody.
@MrFisherman: co do wersji Javy to od 8 jest to używane
@93michu93: może być tak, że na rozmowie