Aktywne Wpisy

PokemonowyRambo +342
Młoda się zapytała, dlaczego chmury podczas zachodu słońca są czerwone. Zrobiliśmy eksperyment.
Wziąłem słoik, nalałem wody, włączyłem latarkę i postawiłem coś białego, a następnie zacząłem kropić mlekiem i mieszając obserwowaliśmy jak zmienia się światło przechodzące na kartce postawionej za słoikiem. Faktycznie osiągnęliśmy pomarańczowe światło przechodzące.
Potem wyjaśniłem, że w powietrzu jest kurz, który zmienia światło podobnie jak mleko dolane do wody.
Jeszcze
Wziąłem słoik, nalałem wody, włączyłem latarkę i postawiłem coś białego, a następnie zacząłem kropić mlekiem i mieszając obserwowaliśmy jak zmienia się światło przechodzące na kartce postawionej za słoikiem. Faktycznie osiągnęliśmy pomarańczowe światło przechodzące.
Potem wyjaśniłem, że w powietrzu jest kurz, który zmienia światło podobnie jak mleko dolane do wody.
Jeszcze

Guminator +111
źródło: animation (29)
Pobierz

1. Mam aż 4 wolne sockety i nie wiem co użytecznego tam wsadzić. Na ten moment latam z zombiakami.
2. To może być ciężkie do stwierdzenia, ale czy według was są jakieś potencjalne lepsze supporty na 6L?
3. Jeżeli ktoś was grał czymś podobnym to możecie napisać co jeszcze warte jest zmiany lub co dodać.
Mogę jeszcze podesłać jak aktualnie wygląda moja postać. Dzięki
#pathofexile
Zombiaki to kiepski wybór, bo to są miniony tak jak golemy, spektry czy szkieletory a totemy nie są minionami - masz zbudowane drzewko typowo pod totemy, tak trochę w starym stylu jest zbudowane.
Zombiaki będą padać na każdym kroku i a nie są bostowane drzewkiem to i nie zadają żadnych obrażeń
a na bossach ich przydatność jest zerowa, bo jak padną to w większości przypadków nie ma ich
ad.1 Wave of conviction - hextouch - flamability - combustion
ad2. Controlled Destruction da więcej dmg niż added fire
ad3. ja bym to przerobił na storm brandy ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
ad.1 czy ta opcja zadziala jak mam ancestral bonda? jezeli tak to tym sposobem robi mi sie jeszcze wiecej wolnych socketow... :'D
ad. 2 dzieki
ad 3 tym gra sie spoko, clear przyjemny ale czuje ze nie jest wykorzystywany pelny potencjal :D
@KittySlayer: postaram sie odniesc do wszystkiego, ale sory
Jak masz AB to combustion nie będzie podpalać ale WoC nałoży klątwę i fire exposure.
W wolne sockety możesz dołożyć CwDT + purifyng flame + void sphere
@soltino12:
Jak zaczniesz grać wysokie tiery to zacznie ci spadać expresowo - na niskich czy średnich nie ma problemu i totemami gra się wyśmienicie - problem z totemami jest taki, że stoją w miejscu - to nie są miniony, które latają za twoją dupą i biją wszystko co jest koło ciebie- w przypadku totemów to TY MUSISZ
być blisko nich, bo jak za
Co do summonera to nie planuję nim grać, po prostu nic
Ja gram takim storm brand Hierophantem:
https://pastebin.com/KtNPfWij
Nie jest to najlepszy build na świecie ale bardzo komfortowo się nim gra, dostatecznie szybki, a 9Mil dps na brand fajnie kasuje bossów.
Wymaga dużo unikatowych przedmiotów ale dzięki temu łatwo go skopiować.
Pewnie jakiś poradnik jest.
Ja podpatrywałem jak inni budują branderów/manastackerów i robiłem według uznania.
Nie wiem czy timless jewel z devotion jest warty zachodu. Nie jestem pewien czy Vengefull Commander na dużym klastrze jest najlepszą opcją. Może jeszcze warto zainwestować w supreme ego.
źródło: comment_1614682013cCnyCWauBdaVnMef8ULp6J.jpg
PobierzMam Militant Faith z Dominusem który daje Inner Conviction oraz brand damage i area damege