Aktywne Wpisy
Habebok +53
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
glassmice +365
Udało się!:d Pan nieuk zbanowany❤️
#paliwodahejtclub
#paliwodahejtclub
Szkoda że nie odwzajemnili się później za pomoc lecz ochoczo wstępowali do NKWD ¯_(ツ)/¯.
Druga sprawa, że jest spora grupa ludzi którzy zrobią wszystko żeby niemieckie, francuskie czy austriackie winy zrzucić na Polaków. Nie wiem czy na TVN mówili o tym że w
To prawie jak z żartem "zabijmy wszystkich Żydów i jednego Clowna", "a dlaczego clowna?" "Widzisz, nikogo nie obchodzą żydzi".
@Rocky_Zuma_Skye: Zdecydowanie słuchając takich bredni Polacy powinni przyznać się do antysemityzmu wypitego z mlekiem matki i dokończyć
@BezDobry: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ozomidaf Skoro znasz całosć, to chyba rozumiesz, że to wszystko zmienia. Ona mówi, że biologiczną dla Polaków była śmierć Żydów. A nie śmierć Polaków jak to zwykle się manipuluje tym cytatem.
Wołam też @BezDobry, bo wyraźnie repostuje nie
Pełen cytat dla
@ozomidaf Widzisz, a właśnie czytam Wojna nadejdzie jutro z Aronsonem i on ma na ten temat inne zdanie. Mówi, że państwo podziemne było zbyt bierne i jako przykład podaje, że nie zajmowało się
Kolejny inteligentny inaczej hisotryk i o zaskoczenie "Aoronson" - żyd, nawet nie muszę sprawdzać na wiki, ale sprawdzę: https://pl.wikipedia.org/wiki/Stanis%C5%82aw_Aronson . No tak żyd, kolejny który płacze, że Polacy za mało poświęcali się dla żydów, dlatego
@ozomidaf Facet był w Kedywie, elicie AK i Państwa Podziemnego. Najpierw walczył o wolną Polskę, a potem o jej dobre imię. Przeczytaj więcej to się dowiesz. Nie jest w zasadzie historykiem, czytałes w
Tak przeczytałem. Odnoszę się do argumentu, że "polskie państwo podziemne za mało robiło żeby zwalczać szmalcowników" a nie do życiorysu. Co więcej sam był częścią polskiego państwa podziemnego, więc móglby powiedzieć, że sam za
Serio, poczytaj co piszą, poczytaj co pisze o tym IPN, wyjdzie zdrowiej niż filmiki na yt.