Aktywne Wpisy

Soothsayer +80
w----------e sobie kiedyś sami sobie kolanem w ryj? na przykład próbując zakładać skarpetkę

TakiSeLogin +77
źródło: temp_file8054904009542961134
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file8054904009542961134
PobierzWykop.pl
Okazało się, że Semillas.de pokpiło sprawę i nie przysłało mi nasionek odmiany, na której mi najbardziej zależało, czyli 7 Pot Bubblegum X Naga, a zamiast tego dostałem podwójny pakiet 7 Pot Primo Orange. :( :( :(
Złożyłem reklamację, ale nawet jeżeli mi doślą to będzie już za późno na wysiew tej odmiany :(
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Gdyby kogoś interesowało zamawianie z semillas.de to w załączeniu wrzucam swój film z unboxingu tej przesyłki - można sobie porównać do odpakowywanego ostatnio na moim kanale listu od fataliiseeds.net. Zachęcam do subowania kanału, bo w przyszłym tygodniu wleci film z pikowania siewek - mam już sporo wyrośniętych siewek, które niestety dość długo przetrzymuję w wielodoniczce, bo pizga zimnem od parapetów, na których mają stać rozpikowane sadzonki :(
Także jak na razie idzie sezon, jak po grudzie :(
#chilihead #chili #papryka #papryczki #uprawa #uprawiajzwykopem #rolnictwo #rosliny #domowyogrod #uprawapapryczek #tworczoscwlasna
@Blyatello: ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Niewiemja: ja tam wolę mieć kontrolę nad tym za co płacę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gobi12: oj tak... ja zdecydowanie nie polecam.
@Niewiemja: a jaki to sklep w Czechach?
źródło: comment_1613399145Tvj2GdlqHAKMg4rjNiHPAA.jpg
PobierzAaa... dawne dzieje. Paczka nie dotarła. Z jakiegoś powodu nie zaciągnął się pełny adres, tylko numer domu, bez numeru mieszkania. Chciałem jakoś przejąć list na poczcie, ale oni nie mieli numeru przesyłki (bo chyba wysyłali jako zwykły list, nierejestrowany - jeżeli czegoś nie mieszam). Ogólnie nie chodzi o to, bo takie rzeczy