Wpis z mikrobloga

Patrzcie jaka jestem zajebista, pośmieję się z ludzi, którym w życiu powinęła się noga.

No i każda #p0lka którą znam ma cudowną, dobrze płatną pracą, mieszka sama od 18 roku życia, jeździ nowym autem z salonu oraz posiada szeroką gamę zainteresowań. Czego nie rozumiesz, wykopkowy INCELU?
#przegryw #tfwnogf #stulejacontent #feels #gorzkiezale #gownowpis #logikarozowychpaskow
hauser15 - Patrzcie jaka jestem zajebista, pośmieję się z ludzi, którym w życiu powin...

źródło: comment_1613256908CaOBEE8RSMRCWj5K00IbUQ.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 24
@hauser15: szkoda marnować czas na relacje, bo i tak wszystko rozbija się o to czy masz samochód, dobrą pracę, wygląd, a zainteresowania chociaż wspomniane to nie mają znaczenia dla typowej p0lki
  • Odpowiedz
@ZADYMIARZ_PL: samochód i praca też nie mają prawie żadnego znaczenia.Programista 15k here z bardzo ładnym, nowym samochodem. Na laskach nie robiło to żadnego wrażenia. Milion razy bardziej jest ważny wygląd.
  • Odpowiedz
@ZADYMIARZ_PL Dziś bardziej liczy się morda i charyzma, gdy to masz dziewczyna będzie łatwo usprawiedliwać niepowodzenia na polu zawodowym. Jestem zdania że zastrzyk emocji na kobietę działa lepiej niż zastrzyk finansowy.
  • Odpowiedz
@hauser15: "bez zainteresowań" xDDD
No lepiej na siłę coś robić, tylko po co? Zresztą wykop też można uznać za zainteresowanie, ale nie, pewnie chodzi o jakieś sporty albo czytanie książek xD Śmieszą mnie takie zarzuty z dupy.
  • Odpowiedz