Aktywne Wpisy
tiofen +267
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
#wroclaw #kolizja #c---------------------i
Ale ogolnie ten prawoskret jest S---------Y jak zaden inny. A jak jedzie tramwaj jeden z drugim to korek sie ciagnie od polowy
@stormkiss: To Skoda Superb ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Takich miejsc jest masa, chociażby wiadukt przy PKP na dyrekcyjnej, wszyscy jadący na pułaskiego jadą (a raczej stoją) na wprost a taki cwaniaczek jedzie lewym pasem i cyk na sam początek.
Wroclaw, miasto spotkan ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
jakie to jest wciskanie na krzywy ryj?
miejsce do zmiany pasa ruchu zakonczylo sie SPOOORO wczesniej. Wiec tak, to jest cwaniactwo i wbijanie sie na krzywy ryj
trzeba wybrać mniejsze zło i liczyć, że nie trafi się na takiego buraka jak ten w BMW
Mniejszym zlem jest zmienianie pasa ruchu gdzie umozliwiaja ci to przepisy, a nie tuz przed swiatlami, by byc przed innymi.
@ZajetyJestLoginWybrany: ooooooo jak mnie to w-------o tam, jadę na lewym pasie z zamiarem skrętu w lewo, a tu nagle stoję na zielonym bo przede mną jakaś buracka pinda wpadła na genialny pomysł przycwaniakowania....
@witam12: Jak ja tamtędy codziennie przed covidem jeździłem w godzinach szczytu i nie tylko xD
Weź lepiej prawko oddaj kapeluszniku.
@ZajetyJestLoginWybrany: Nic nie broni skodziarza, ale samo skrzyżowanie jest dość głupio rozwiązane. Wjazd na pas do prawoskrętu zaczyna się dobre 200m przed skrętem, a później nie można już na niego wjechać. Jak ktoś nie jest z Wrocławia to się może zdziwić.
Generalnie po prostu to pokazuje jak głupie było zrobienie tam drogi jednopasmowej. No, ale wpadli na ten pomysł to stosować się trzeba.
@Darth_Gohan: to co się tam o--------a czasem to głowa mała.
Dalej to skrzyżowanie to i tak mały pikuś przy tym co się dzieje na zjeździe z Estakady z Klecinskiej na Hallera/Grabiszynska. Ktoś kto zaprojektował ten system ruchu w tamtym miejscu powinien był się wziąć pacnąć w łeb.
@Darth_Gohan: Tam jest podobne wariatkowo do placu społecznego. Chociaż na Pl. Społecznym się uspokoiło bo na "paskowanym" odcinku wyłączonym z ruchu dali plastikowe ograniczniki.
@witam12: może latem, ale widać jak bmw się slizga po drodze z zablokowanymi kołami, w----------e się w taką pogodę to proszenie się o kłopoty