Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Nanuno: efektowne może i jest jak ktoś się postara, a jeśli chodziło ci o efektywne nauczanie to, patrząc chociażby po twoim błędzie, zależne jest od nauczyciela, a nie od formy zajęć.
  • Odpowiedz
@permanentna_inwigilacja: Moja kumpela z roboty ostatnio mi opowiadała, że wchodzi do chałupy, a tam pies rozwalił pół salonu. Pierwsza reakcja po zobaczeniu szkód, okrzyk w stronę psa: "Ty bydlaku pier***!". Po kilkunastu minutach z pokoju obok wychodzi córka i mówi - mamo, pisaliśmy sprawdzian, poleciałaś w tle... Wszyscy pytali czy to do taty... xD
  • Odpowiedz
  • 0
@vomalio Booze wielkie mi halo, nie zesraj się. Pisałem to z telefonu i T9 zamienił mi słowo. Teraz będziesz się nad tym spuszczał i robił z siebie profesora nauk humanistycznych
  • Odpowiedz
@MizoginLu: a czy ty w wieku szkolnym, (podstawówka) myślałeś o nauce czy o zabawie. To jest czas gdzie rodzic, nauczyciel, wychowawca (system szkolny) ma wyrobić w dziecku pierwszy nawyk, nauczyć systematyczności, odpowiedzialności i pracy nad samym sobą. Dużo pracowałem za granicą i w 99% Polak zawsze miał większą wiedzę "ogólno-powszechną", geograficzną, historyczną itp., od Anglika, Irlandczyka, Francuza. Jaka była ta szkoła w latach 80-tych, 90-tych można dywagować ale jakąś wiedzę
  • Odpowiedz
Wiek szkolny , To jest czas gdzie rodzic, nauczyciel, wychowawca (system szkolny) ma wyrobić w dziecku pierwszy nawyk, nauczyć systematyczności, odpowiedzialności i pracy nad samym sobą. Dużo pracowałem za granicą i w 99% Polak zawsze miał większą wiedzę "ogólno-powszechną", geograficzną, historyczną itp., od Anglika, Irlandczyka, Francuza. Jaka była ta szkoła w latach 80-tych, 90-tych można dywagować ale jakąś wiedzę się wyniosło. Obecnie to co się dzieje, to jakaś jawna kpina, nie wiem
  • Odpowiedz