Aktywne Wpisy

Linnior88 +14
Ludzie którzy mówią że #damskiprzegryw nie istnieje a ja mam 28 lat i nadal dziewica , to niektóre 16 latki mają o wiele większy przebieg
The_Earl +78
Pierwsza szklanka: eee, to wcale nie jest takie złe jak mówili, będzie git, wypiję całe 4 litry bez problemu
W połowie: k---a, to jednak nie jest wcale takie dobre jak mi się wydawało na początku
Pod koniec: Dumbledore pijący eliksir śmierci, błagający żeby już nie trzeba było pić kolejnej szklanki
#kolonoskopia #zdrowie #niewiemjaktootagowac #medycyna #wykop30plus troche #heheszki ale tak nie
W połowie: k---a, to jednak nie jest wcale takie dobre jak mi się wydawało na początku
Pod koniec: Dumbledore pijący eliksir śmierci, błagający żeby już nie trzeba było pić kolejnej szklanki
#kolonoskopia #zdrowie #niewiemjaktootagowac #medycyna #wykop30plus troche #heheszki ale tak nie
źródło: fort
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@doktor_inzynier: duzo gier dlugo bym wymienial
@Nooleus: nie chce mi sie instalowac poza
Komentarz usunięty przez autora
@Kanbodja: 2003 i jestem zaawansowanym wyjadaczem gotika więc nie p-----l
@Kanbodja: ok zoomer
w takim razie może Fortnite? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
przecież ta gra to splunięcie niemcow w pysk polskiego gracza a tacy jak ty jeszcze to łapią w zęby i się cieszą
@ntoskrnl: nic nie jest ja po prostu posiadam tą grę bo kiedyś za free dawali
@3032: no itak gdybym miał to kupić to wpierw musze ogranąć co to jest jak to wygląda jak będzie chodzić etc no i jak mówię nw czy to mi sie