Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa
InnyWymiar90 +39
Na nocnej nikt nie zauważy
Obecnie wygląd liczy się bardziej niż kiedyś. Teraz julki mają zrobione brwi i paznokcie. Chodzą w bluzach gucci i kurtkach north face. Do tego tatuaż, iphone i okulary w drucianej oprawce. Żeby im dorównać, trzeba być oskarkiem pędzlakiem - najlepiej w bluzie thrasher i butach za 600 zł. Za zwykłą fryzurę, bluzę z reserved i buty z ccc można być co najwyżej wyśmianym.
Zobaczcie zdjęcia klasowe z 2008 roku poniżej. Myślicie, że którykolwiek z tych gości miałby szansę u współczesnej płodnej julki? Czy którykolwiek z nich miałby jakiekolwiek szanse na #tinder lub #badoo?
No właśnie. Wszyscy moi kumple poznali swoje dziewczyny 10-15 lat temu. Mieli znacznie łatwiej niż ja teraz.
#przemyslenia #przemysleniazdupy #moda #modameska #modadamska #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #tfwnogf #przegryw
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@aleosochosi: Gdy porównywałem aktualną sytuację na rynku matrymonialnym do sytuacji w latach '80 i '90, wspomniałem o wpływie mediów społecznościowych na współczesne kobiety. Teraz o tym zapomniałem.
Faktycznie, ten wpływ widać m.in. w tym, że teraz wszystkie julki ubrane są praktycznie tak samo. Moda rozprzestrzenia się bardzo szybko właśnie dzięki instagramowi.
@szybki_lolo: Wg mnie jedynym chadem jest gość z czwartego zdjęcia stojący na środku z założonymi rękoma. Widać szczenę chada i postawę samca alfa. Tylko że poza tym, nie wyróżnia się ubiorem na tle innych chłopaków.
@77023: Zobacz te zdjęcia ze strony głównej badoo. Bardzo szybko można stwierdzić, kto jest chadem, kto oskarkiem, a kto przegrywem.
Na powyższych zdjęciach klasowych nie jest to takie oczywiste.
@zrodzony_w_przegrywie: W sumie nic. Taki przegrywowy mini felieton.
@zrodzony_w_przegrywie: Ale ja nie startuję do instagramowych płodnych julek. Gustuję w innym typie dziewczyn, np. jak na zdjęciu poniżej:
w ogóle wiesz co to jest) już w latach 80'' tych reklamowało Adidas albo dlaczego na niektórych filmach pili jedne napoje a nie inne albo jedli w Burger Kingu lub Mc Donald's,Pizza Hut a nie gdzie indziej. Poza
taką grzywką, że można byłoby ściany malować byli faktycznymi gangsterami bo znajdowali mentalne jaja żeby zagadać do dziewczyn a
@wyjzprz2: no właśnie trudniej, bo musiał nadrabiać osobowością. A teraz wystarczy że rodzice kupią lepsze buty i telefon