@Blueweb: Napisz, że może przyjechać do Ciebie - w pokoju miej duży karton z wstążką i ustaw tam tego gościa, żeby siedział w środku :D profit x2 poznasz nowego kumpla i napijecie się wódki po akcji
@Blueweb: przestań być emocjonalnym tamponem. Natychmiast. Jest tylko jedena opcja zezwalająca na takie zachowanie. Jest twoją prawdziwą przyjaciółką, jest jak siostra, nie pociąga cię, jesteś/chcesz być z inną.
@Blueweb: Dokładnie :d najlepiej niech na początku wylecą balony w kształcie serca z helem, a później on wstanie z tego kartonu. Oczywiście to nagraj :D
@Profil_Internetowy: aha a jeżeli jest to jakakolwiek inna opcja, jeżeli jednak na coś liczysz, a ona nie zerwie z tym facetem w ciągu tygodnia, to go wystalkuj i mu to pokaż. Niech nie marnuje czasu i zasobów
@Profil_Internetowy: ja z nią byłem mnustwo lat xd. Typa mam wystalkowanego. Wiesz... Wykop szkodzi ale jednak w Poznaniu natury kobiet pomaga bardzo xd
@Blueweb: No i na drugim skrinie się wszystko wyjaśniło, olej tę karynę, miras.
Wykop szkodzi ale jednak w Poznaniu natury kobiet pomaga bardzo xd
Niestety, ale większość wpisów i komentarzy w tym temacie pochodzi od przegrywów, którzy wiedzę o relacjach międzyludzkich czerpią od innych przegrywów, więc polecam podchodzić do tego z dystansem.
@nieprawdopodobnainterwencja: Mordeczko, a ja jestem tą "płcią piękną" i widzę, że ci ludzie walą czasem takimi absurdami, że głowa mała. Nie twierdzę, że wszystkie różowe są święte, ale bez przesady, żeby tak generalizować i pluć na wszystkie jak oni.
@Blueweb: nie rozumiem tego postu. Ty gadasz z jakąś baba o tym że chce się nadziać na bolca swojego faceta ale on jest w pracy? Nie masz nic lepszego do roboty np podrapać się po dupie albo oglądać schnącą farbę?
Jara Cię że ktoś Cię pochwali że zmywasz naczynia? Za to że myjesz się pod pachami też chcesz komplement?
Znajdź sobie coś ciekawego do roboty a nie piszesz wiadomości tekstowe z
Zaproponuj jej układ - z tamtym idzie do łóżka, a z tobą "dopasowuje się charakterem", dzieli pasje i korzysta z twojej ogromnej pomocy, dla większości kobiet takie coś będzie idealnym związkiem ( ͡°͜ʖ͡°)
#takaprawda #cuckold #zwiazki #oswiadczenie #samotnosc #blackpill
Komentarz usunięty przez moderatora
@Blueweb: nie pisz Poznaniu z wielkiej litery, bo chwilę się zastanawiałem o co w tym zdaniu chodzi. xD
Komentarz usunięty przez autora
Niestety, ale większość wpisów i komentarzy w tym temacie pochodzi od przegrywów, którzy wiedzę o relacjach międzyludzkich czerpią od innych przegrywów, więc polecam podchodzić do tego z dystansem.
Jara Cię że ktoś Cię pochwali że zmywasz naczynia? Za to że myjesz się pod pachami też chcesz komplement?
Znajdź sobie coś ciekawego do roboty a nie piszesz wiadomości tekstowe z
Zaproponuj jej układ - z tamtym idzie do łóżka, a z tobą "dopasowuje się charakterem", dzieli pasje i korzysta z twojej ogromnej pomocy, dla większości kobiet takie coś będzie idealnym związkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)