Aktywne Wpisy

donfallo +122
źródło: temp_file1072318782502959562
Pobierz
Jak oglądać youtube na telefonie tak żeby nie musieć oglądać tych chędożonych reklam co 3 minuty? (╯°□°)╯︵ ┻━┻ za darmo ofkors ( ͡º ͜ʖ͡º)
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file1072318782502959562
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: comment_1612676401GEDZwVdtEiFtdanLek4FC5.jpg
Pobierz@cocodzamboidoprzodu: nic, po prostu chodzi, żeby w koło, każdego dnia pojawiał się post który ma obrzydzić konkretnych ludzi. Żebyś już nie polemizował z ich argumentami tylko od razu miał reakcję emocjonalną. Podobne do tego co dzieje się w telewizji.
@cocodzamboidoprzodu: Podobne liczbowo poparcie w wyborach
@Dorken: No nie wiem, egzamin doradcy podatkowego to jeden z najtrudniejszych egzaminów zawodowych w PL i dobre zarobki.
Komentarz usunięty przez autora
Osłabi zawsze to trochę pozycję prawicy prawdziwej w pl.
Aczkolwiek sam uważam że narodowcy to chyba największy rak prawicy.. Ale to inny temat.
Mencen ma leb na karku, smieja sie z niego i innych ze to chlopcy bez obeznania w biznesie jak bisak, ale
@wioslarz-umyslow: Chyba ignorującą? :D
@elo_: Jaką znowu wtopą?
Wizerunkowo nie wyszla "obrona zycia" tylko zmuszanie do rodzenia potworow. Nie zawsze to co moralne jest dobre po prostu. To samo by się stało bez udziału konfederacji. Po co się w to w---------i?
Ja to widzę tak, że raczej Konfa nie myślała że to przejdzie, wręcz mogli być przekonani że ostatnią rzęcza jaką zrobi Kaczor to przepchnięcie tego.
Myślę że zrobili to tylko symbolicznie, na wewnątrz-koalicyjne potrzeby, głównie pod naciskiem narodowców i braunistów (stąd to nerwowe tłumaczenie i korygowanie przez Dziambora z ekipą, że te z letalnalnymi to niech abortują).
A co do zasady, to obrona słabszych jest sama w