Aktywne Wpisy

ComeByN +584
Cześć, zaginął mój kolega Paweł, proszę o zaplusowanie dla zasięgu.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
źródło: 565676245_803953275571798_1132017523464764666_n
Pobierz
SystemHalted2_0 +434
źródło: temp_file537884659109680188
Pobierz

#gielda
Zaremba A. - Giełda. Podstawy inwestowania. Wydanie III zaktualizowane
A potem długo edukacji, giełda to ciężka praca, wcale nie jest łatwo, potrzebne jest wyczucie i doba analiza
Gram longi, staram się robić kółka na walucie eurusd i czasami day trade, czasami też short stc cfd ale rzadko
@Kidd_Slave: Tak, uczyłem się od nagonki na forex , pracowałem w IT i w sumie pracuje czasem od zlecenia ale to już hobby
@PajonkMondry: Boisz się, że ktoś Ci akcje ukradnie? xD
@rzep: no trochę zabawny argument z tym ruchem ale ma prawo zachować swoje ' typy ' w tajemnicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Też tak liczyłem że mln, to zaczyna się fajne życie z giełdy. Przy odkładaniu 2k i 30% zysku to bańka pęknie w okolicach dekady. Ale potem to już wodospad kasy bo przyrost kapitału ma harakter wykładniczy i od powiedzmy 6 roku już nie będzie miało sensu dokładanie z własnej kieszeni bo przychody z obrotu gotówki będą większe
@Burglar: a praca na giełdzie nie jest normalna? XD