Wpis z mikrobloga

Zajęta dziewczyna = ładna, szczupła, zadbana, rozmowna.
Singielka = gruba, najczęściej też pasztet, również rozmowna.

Jedyny scenariusz gdzie singielka to ładna i szczupła laska to portale randkowe, na których przez zbyt duża liczbę spermiarzy wszystkie dziewczyny które się tobie podobają są poza twoim zasięgiem, więc rozmowne zbyt nie są. Grube dostępne są natomiast wszędzie. W realu, w internecie, grubolstwo jest wszędzie i wszędzie jest rozmowne.

Tak o to prezentuje się rzeczywistość z mojej perspektywy. Każda singielka poznawana w realu to j----y wieloryb. Każda ładna dziewczyna zakluczowana przez swojego chłopaka.

I co gorsza nie znam wyjątków od tej reguły. To jest jakaś klątwa.

#tinder #rozowepaski #badoo
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tak o to prezentuje się rzeczywistość z mojej perspektywy. Każda singielka poznawana w realu to j----y wieloryb. Każda ładna dziewczyna zakluczowana przez swojego chłopaka.

@Pralko-suszarka czyli nie masz powodzenia u ladnych bo - jak napisalam wyzej - czemu ladna kobieta mialaby wolec #przegryw od przystojnego, dobrze zbudowanego, zaradnego faceta? ¯_(ツ)_/¯ ty tez nie chcesz kobiety ze swojej ligi czy innej grubaski
  • Odpowiedz

I co gorsza nie znam wyjątków od tej reguły. To jest jakaś klątwa.

@Pralko-suszarka czyli nie masz powodzenia u ladnych kobiet, zostaja Ci tylko - jak to chamsko okresliles - wieloryby (watpie abys mial sylwetke Adonisa).
  • Odpowiedz
@rudaawiewiorkaa: jezu, jaki podryw xD Ja nigdy się nawet wprost dziewczyny nie pytam czy kogoś ma, zawsze się dowiaduje z drugiej ręki, albo kiedy rozmawia z innymi koleżankami, albo kiedy "kotek" dzwoni w telefonie, albo kiedy sam do niej przyjedzie etc. Czy w końcu stalkowanie na social-mediach, gdzie najczęściej dziewczyny mają status związku xD No nie mam wątpliwości co do tego, że są zajęte, kiedy już się o tym dowiem
  • Odpowiedz
A z kobietami mam tak, że nie mogę nawet na jedną wpasć

@Pralko-suszarka: bo - znowu sie powtorze - kobiety tez maja wymagania i maja prawo wybrac przystojnych dobrze zbudowanych, zaradnych niz brzydkich grubasow mieszkajacych z mamusia ¯\_(ツ)_/¯ ty tez nie chcesz grubasek tak samo my nie chcemy brzydkich niezaradnych przegrywow
  • Odpowiedz
bo - znowu sie powtorze - kobiety tez maja wymagania i maja prawo wybrac przystojnych dobrze zbudowanych

@rudaawiewiorkaa: Ale co ma jedno do drugiego?? xD Dlaczego ciągle mieszasz brak spotykania WOLNYCH dziewczyn z ich wymaganiami?? xD To są dwie różne kwestie, które z d--y mieszasz xD
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka jak pisalam wczesniej - czesto mowimy ze mamy chlopaka gdy danym absztyfikantem nie jestesmy zainteresowane. Skoro KAZDA ladna ci mowi ze jest zajeta to znaczy ze nie jest zainteresowana. A nie jest zainteresowana bo najwidoczniej nie spelniasz ich wymagan ¯_(ツ)/¯ gdybys spelnial wymagania ladnych kobiet to bys nie pisal tego wysrywu ¯_(ツ)
  • Odpowiedz
@rudaawiewiorkaa: Czy ja mam zacząć cytować samego siebie? xD

Ja nigdy się nawet wprost dziewczyny nie pytam czy kogoś ma, zawsze się dowiaduje z drugiej ręki, albo kiedy rozmawia z innymi koleżankami, albo kiedy "kotek" dzwoni w telefonie, albo kiedy sam do niej przyjedzie etc. Czy w końcu stalkowanie na social-mediach, gdzie najczęściej dziewczyny mają status związku xD No nie mam wątpliwości co do tego, że są zajęte, kiedy już
  • Odpowiedz