Zajęta dziewczyna = ładna, szczupła, zadbana, rozmowna. Singielka = gruba, najczęściej też pasztet, również rozmowna.
Jedyny scenariusz gdzie singielka to ładna i szczupła laska to portale randkowe, na których przez zbyt duża liczbę spermiarzy wszystkie dziewczyny które się tobie podobają są poza twoim zasięgiem, więc rozmowne zbyt nie są. Grube dostępne są natomiast wszędzie. W realu, w internecie, grubolstwo jest wszędzie i wszędzie jest rozmowne.
Tak o to prezentuje się rzeczywistość z mojej perspektywy. Każda singielka poznawana w realu to j----y wieloryb. Każda ładna dziewczyna zakluczowana przez swojego chłopaka.
I co gorsza nie znam wyjątków od tej reguły. To jest jakaś klątwa.
@Krejziismylife: no i to tyle co ma do powiedzenia typowy normik xD J a nie wiem gdzie żyją te ładne, ja tylko mówię, że nie mogę na nie wpaść, nigdzie. Wiem jak to brzmi tylko tak to właśnie wygląda. Mam dużo koleżanek - brak kogokolwiek kogo mógłbym gdzieś zaprosić.
@Pralko-suszarka: a sam jesteś na poziomie tych ładnych, czy oczekujesz, że tobie sie jakaś ma podobać bo Ci nie stanie przy brzydkiej, ale tym ładnym ma pieróg moknąć przy Tobie, nawet jeśli im sie nie podobasz?
@iEarth: jestem świadom swojego wyglądu. 183cm, szczupły, pełne owsłosienie głowy, brak pryszczy, brak jakichkolwiek defektów w postaci kartoflowatej głowy czy dużego nosa czy czegoś byś sobie nie wymyślił.
Nie jestem też chadem, nie jestem umięśniony (raczej dość standardowy) ale do typowego przegrywa mi daleko, a tymczasem dziewczyny które znam i mi się podobają mają często za chłopów czy to karłów czy typowych polaków z czerwoną mordą od picia. Nie uważam
@Pralko-suszarka no, to dobry wniosek ten z flirtem i on dotyczy też facetów. :-D
Po prostu musisz wziąć pod uwagę, że tak jak Tobie musi kutang stanąć, tak też dziewczynie musi wszystko oddziaływać. A im wyższe wymagania tym trudniej. Choć akurat ja mam wrażenie, że im mniej atrakcyjny facet, tym większe oczekiwania co do prezencji partnerki, ale może to błąd perspektywy. :-p
@iEarth: tylko moim problemem jest to, że nie mam jak się o tym przekonać. Jeden jedyny raz gdy dziewczyna mi wprost powiedziała, że mnie nie chce było gimnazjum xD Od tamtej pory nigdy nie dostałem kosza....bo nie miałem od kogo 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ Nawet nie wiem co to za uczucie, gdy bajerujesz samotną laskę a ona się tobą nie interesuje, bo każda laska jaką poznaje już
@Pralko-suszarka: Za każdym razem jak widzę takie wpisy to przypomina mi się rozmowa ze znajomym-przegrywem, który dziwił się, że dziewczyna nie chce z nim być, skoro jego zdaniem ona jest 5/10, a on 8/10. Problem w tym, że dla osoby postronnej ona jest 5, może nawet 6/10, a on 4/10 z wyglądu, a 2/10 z charakteru. ¯\_(ツ)_/¯
@Pralko-suszarka to skoro sam nie jestes atrakcyjny to nie oczekuj atrakcyjnej kobiety. Ewentualnie wez sobie gruba i zabierz ja na silownie, gdy schudnie to bedziesz mial szczupla. Nie musisz dziekowac ( ͡°͜ʖ͡°)
@Pralko-suszarka: znam minimum 5-6 dziewczyn, wszystkie koło 25-28 lat, ładne, szczupłe, mądre i dość fajne. Żadna nie ma faceta. Nie wiem w jakich kręgach się obracasz, ale ładna=/=w związku.
@iEarth: ja dziękuję Bogu, że już nie muszę nikogo szukać. Z tego co mi znajomi opowiadają, to teraz znaleźć kogoś normalnego, to jak szukanie igły w stogu siana.
Singielka = gruba, najczęściej też pasztet, również rozmowna.
Jedyny scenariusz gdzie singielka to ładna i szczupła laska to portale randkowe, na których przez zbyt duża liczbę spermiarzy wszystkie dziewczyny które się tobie podobają są poza twoim zasięgiem, więc rozmowne zbyt nie są. Grube dostępne są natomiast wszędzie. W realu, w internecie, grubolstwo jest wszędzie i wszędzie jest rozmowne.
Tak o to prezentuje się rzeczywistość z mojej perspektywy. Każda singielka poznawana w realu to j----y wieloryb. Każda ładna dziewczyna zakluczowana przez swojego chłopaka.
I co gorsza nie znam wyjątków od tej reguły. To jest jakaś klątwa.
#tinder #rozowepaski #badoo
Nie jestem też chadem, nie jestem umięśniony (raczej dość standardowy) ale do typowego przegrywa mi daleko, a tymczasem dziewczyny które znam i mi się podobają mają często za chłopów czy to karłów czy typowych polaków z czerwoną mordą od picia. Nie uważam
Po prostu musisz wziąć pod uwagę, że tak jak Tobie musi kutang stanąć, tak też dziewczynie musi wszystko oddziaływać. A im wyższe wymagania tym trudniej.
Choć akurat ja mam wrażenie, że im mniej atrakcyjny facet, tym większe oczekiwania co do prezencji partnerki, ale może to błąd perspektywy. :-p
Gdybyś był atrakcyjny to prędzej czy później spotkałbyś kobietę, która nie przyznałaby się ci, że kogoś ma.
@iEarth: na wykopie tak jest.
@InsaneMaiden: to znajdz mi taką w 20-24
NIE ISTNIEJĄ ;)
@Nova24: weź się za rok starszą :-P
@rudaawiewiorkaa: ja nie wiem czy wy czytacie co ja pisze, czxy tlyko po łębkach idziecie czy co...
@InsaneMaiden: No widzisz, ja nie znam ani jednej