Aktywne Wpisy
Snuffi +213
Prezes Konfederacji z Jastrzębia-Zdrój...
Ale oni chcą tylko niskich podatkuf!!!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0wD7AZANXsD4716h2fspjhv968EdwdS9CL9cfgdhjaH5Y1c91NC5kSPuYTPSh8EeDl&id=100063485262759
#polityka #konfederacja #szury #wojna #ukraina #sport
Ale oni chcą tylko niskich podatkuf!!!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0wD7AZANXsD4716h2fspjhv968EdwdS9CL9cfgdhjaH5Y1c91NC5kSPuYTPSh8EeDl&id=100063485262759
#polityka #konfederacja #szury #wojna #ukraina #sport
janciopan +92
#nieruchomosci
#inwestycje
W Polsce wykształciła się grupa pasożytów którzy nakupowali mieszkań pod wynajem ponieważ mieli lepszą zdolność kredytową niż inni a później najemcy spłacali im te mieszkania. Teraz mamy najdłużej trwającą bańkę w polskiej współczesnej historii czyli bańkę nieruchomości - ludzie kupują nieruchomości bo drożeją a nieruchomości drożeją bo ludzie kupują nieruchomości, i tak jak zagranicą masz coraz więcej pustych mieszkań w których nikt nie mieszka ale są bo opłaca się je
#inwestycje
W Polsce wykształciła się grupa pasożytów którzy nakupowali mieszkań pod wynajem ponieważ mieli lepszą zdolność kredytową niż inni a później najemcy spłacali im te mieszkania. Teraz mamy najdłużej trwającą bańkę w polskiej współczesnej historii czyli bańkę nieruchomości - ludzie kupują nieruchomości bo drożeją a nieruchomości drożeją bo ludzie kupują nieruchomości, i tak jak zagranicą masz coraz więcej pustych mieszkań w których nikt nie mieszka ale są bo opłaca się je
Singielka = gruba, najczęściej też pasztet, również rozmowna.
Jedyny scenariusz gdzie singielka to ładna i szczupła laska to portale randkowe, na których przez zbyt duża liczbę spermiarzy wszystkie dziewczyny które się tobie podobają są poza twoim zasięgiem, więc rozmowne zbyt nie są. Grube dostępne są natomiast wszędzie. W realu, w internecie, grubolstwo jest wszędzie i wszędzie jest rozmowne.
Tak o to prezentuje się rzeczywistość z mojej perspektywy. Każda singielka poznawana w realu to #!$%@? wieloryb. Każda ładna dziewczyna zakluczowana przez swojego chłopaka.
I co gorsza nie znam wyjątków od tej reguły. To jest jakaś klątwa.
#tinder #rozowepaski #badoo
Komentarz usunięty przez moderatora
I sama to znaczy, że jest #!$%@?
Fakt, że
@MatiKosa: nie, oceniam przez to, że poznanie dziewczyny w jakiś okolicznościach (praca, znajomi) a nie zagadywanie do obcej osoby na ulicy, która jest odcięta od rzeczywistości przez telefon.
@Krejziismylife: yyy czyli powinienem je sobie wyczarować, skoro ich normalnie nie mogę spotkać?? ¯\_(ツ)_/¯ Bo tak to wynika z twoje jazgocenia. Ja niczego odgórnie nie zakładam, ja tylko przedstawiam moje doświadczenia, to ty sobie dopisujesz resztę. Ja okres tzw. "wyjścia do ludzi" i największego tryhardu na znalezienie dziewczyn już mam za sobą.