Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pentylion: I ma rodzinę. Dwójka dzieci. Stabilny związek.

@PatologiiZew: gratulacje, ale czemu lewacy sie tak spuszczaja nad jego rodzina? Jako prawaka interesuje mnie przede wszystkim jego wizja europy srodkowej i stosunek do polski. Jezeli bedzie nam przyjacielem, to jak dla mnie moze miec nawet wlasny harem.
  • Odpowiedz
kto to?

@pawel_je: Bliski współpracownik Bidena. Gej, ma męża i wychowują dwoje dzieci. Poszła plotka, że zostanie nowym ambasadorem w Polsce i dużo followersów dostał z naszego kraju więc ładnie podziękował.
  • Odpowiedz
gratulacje, ale czemu lewacy sie tak spuszczaja nad jego rodzina? Jako prawaka interesuje mnie przede wszystkim jego wizja europy srodkowej i stosunek do polski.

@piwniczak: XDDDD

A w mediach prawackich tylko o LGBT. Upomnij swoich kolegów.
  • Odpowiedz
: gratulacje, ale czemu lewacy sie tak spuszczaja nad jego rodzina? Jako prawaka interesuje mnie przede wszystkim jego wizja europy srodkowej i stosunek do polski. Jezeli bedzie nam przyjacielem, to jak dla mnie moze miec nawet wlasny harem.

@piwniczak: Mi tam bliżej do "prawaka:" ale ciężko nie zauważyć masy głupich komentarzy odnośnie jego życia. Nie tylko trolle ale tez pato-politycy jak Jacek Wilk.
PatologiiZew - > : gratulacje, ale czemu lewacy sie tak spuszczaja nad jego rodzina? ...

źródło: comment_1612615086DeAzeSC5YxeZ4PTWCkl4jD.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz