Aktywne Wpisy
kozinsky +277
Co myślicie jakby reaktywowali starego kaszlaka? #fiat #samochody #motoryzacja #ciekawostki #polska #auto
matkag +7
Mirki, załóżmy dziewczyna wychodzi z inicjatywą i luźno proponuje pierwsze spotkanie - np wyjście na herbatę lub piwo. Zdania ekspertów są podzielone, bo część mówi, że warto zaryzykować i brać sprawy w swoje ręce, to żadna ujma dla kobiety, ale drugi rabin powie, że broń boże, żeby dziewczyna pierwsza proponowała spotkanie, wyjdzie na zdesperowaną. Jak postrzegacie kobiety, które pierwsze wychodzą z inicjatywą? *wiem, że niezbyt wiele kobiet to robi, ale jednak zdarza
@ wykopekbordo VS @ koroluk
Incel vs lewak
Dobro vs zło
Kto zwycięży? Zapraszam na emocjonującą walkę, która wyjaśni kto jest większym rakiem i gangreną tego portalu. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #przegryw #blackpill #p0lka #stulejacontent #heheszki #glupiewykopowezabawy #humorobrazkowy
@marcinpodlas8: Wykorzystam popularność postu żeby odnieść się do jednej istotnej kwestii.
Cenię niektóre prawdy przegrywu czy blackpillu, natomiast incel to nie tylko definicyjny ktoś kto nie rucha, to także ten mental.
Najpopularniejszy blackpillowiec na wypoku BlackPill_RAW napisał niedawno, że kobiety które dużo się ruchają "się nie szanują".
Czyli cała ta naukowa
@marcinpodlas8: problem w tym że konserwy postrzegają jako nic złego nawoływanie do morderstw albo kastracji homoseksualistów. Nie widzą problemu w kłamstwach ze niby homoseksualizm=pedofilia. To jest jedna z cech(nienawidze tego słowa bo jest wyświechtane przez lewicowe ekstremum) faszyzmu. Nie że jest to faszyzm, jest to jedna z jego cech. Polecam artykuł o cechach
@daeun: ja #!$%@? xD
@daeun: xDD
Tak brzmi przedawkowanie soi.
Wykop od zawsze był miejscem do smieszkowania. Niestety tacy toksyczni ludzie jak @korolk robią z mirko miejsce do zarabiania pieniędzy i toczenia swoich ideologicznych wojenek. Dopóki siedzieli na tagach, nie przeszkadzało mi to, ale kiedy neuropejskie szambo wylewa w goronce, moim honorem jest reagować. (⌐
@TurboDynamo: Tak bo światopogląd neuropków nie ma cech faszyzmu xD?
@TurboDynamo: Co? xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Pewnie gdybym udzielał się na tagu 4konserwy to już nazwaliby mnie prawakiem o bardzo małym rozumku, na ich nieszczęście nie występuje tu z imienia i nazwiska i tym razem będą musieli się trochę postarać xDD
@marcinpodlas8: może ma. Ale nieprawdą jest że chcą narzucać innym swoją moralność. Neuropa chce liberalizować prawo światopoglądowe, a nie je zaostrzać. To zaostrzenie jest narzucaniem, nie luzowanie.
@marcinpodlas8: była sprawa że facet w ikei wywiesil takie cytaty i za to go zwolnii. #4konserywy zawzięcie broniły że jego wiara to jego prawo. Problem w tym że te cytaty w przekazie
Pozdrów siostrę ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora