Wpis z mikrobloga

• 350
Nikt nie prosił, każdy potrzebował. Pojedynek na który czekali wszyscy. Dziś na ringu zmierzą się wykopki reprezentujący dwa zupełnie różne światy. ( )

@ wykopekbordo VS @ koroluk
Incel vs lewak
Dobro vs zło

Kto zwycięży? Zapraszam na emocjonującą walkę, która wyjaśni kto jest większym rakiem i gangreną tego portalu. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

#bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #przegryw #blackpill #p0lka #stulejacontent #heheszki #glupiewykopowezabawy #humorobrazkowy
Pobierz daeun - Nikt nie prosił, każdy potrzebował. Pojedynek na który czekali wszyscy. Dziś ...
źródło: comment_1612508477JOktK2wykNlvm3yko91tjC.jpg
  • 82
@Kollo gruszka był prostym trollem, koroluk mimo wszystko jest bardziej inteligentny i oczytany, jednak sposób w jaki buduję swój wizerunek na forum woła o pomstę do nieba xD
@daeun:

Ciepło wypowiada się o ludziach i kobietach

I see what you did here ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Szarozielony: O matko, dyskusja o bateriach to chyba największa orka na koroluku jaką widziałem na tym portalu. Wpis niestety spadł, a ja nie porobiłem screenów. Szkoda, bo to było coś pięknego. Zwykle reguła jest taka, że gdy przychodzi koroluk to po pewnym czasie zgarnia dużo więcej plusów niż
@Cyprok tak, to było super ;)

Normalnie podszedłbym do sprawy na zasadzie "dobra, każdemu się noga powinie". Ale on ma tak potwornie zarozumiały sposób wypowiedzi że poczułem złośliwą satysfakcję.
@marcinpodlas8: Kurde, nie mogę teraz znaleźć tego obrazka jak ktoś pyta o kupienie zwykłych baterii paluszków, a jakiś koleś w niecenzuralnych słowach odpowiada na to pytanie, w stylu, że zdebilenie postępuje i nawet o tak oczywiste rzeczy trzeba pytać, gdzie baterie kupować. Wpis spadł pewnie właśnie przez to, co było na tym obrazku napisane. Koroluk tam pisał coś w stylu, że nie każdy musi wiedzieć, gdzie się kupuje baterie xD
@daeun:

Jak to jest wygrać że Sławkiem mentzenem a dostać łomot od nieruchającego wykopka?

Co dostać? :D:D
tekstami w stylu że dawno stracił morde, albo że 98 % obserwujących go to boty albo troll konta fundacji? (masz na to jakieś dowody? dawaj)
wygrał koroluk bo krytykując inceli dostał ponad 5 tys. plusów a ty "krytykując" jego niecałe 300

@Kollo:

A czy on nie jest reinkarnacją gruszki albo innego oszołoma? Wpisy