Aktywne Wpisy
jacas +21
Podeśle jakiś dobry człowiek na PW screenshoty z tym "flirtem" Boczka erosomana z @Lola18, bo teraz nie zasnę dopóki nie zobaczę co tam się odjaniepawliło ( ͡° ʖ̯ ͡°)?
#slubodpierwszegowejrzenia
#slubodpierwszegowejrzenia
le1t00 +123
Mam wydrukowanych kilka breloków spotify, które kierują do Barki. Playlista to dokładnie 21 godzin i 37 różnych wersji ulubionej piosenki bestii. Edycja bazarowa.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
@ wykopekbordo VS @ koroluk
Incel vs lewak
Dobro vs zło
Kto zwycięży? Zapraszam na emocjonującą walkę, która wyjaśni kto jest większym rakiem i gangreną tego portalu. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #przegryw #blackpill #p0lka #stulejacontent #heheszki #glupiewykopowezabawy #humorobrazkowy
@daeun: To akurat zaleta, nie można cenić tego żałosnego narodu.
xDDDD.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@VrubeL: raczej każdego prawaka z wykopu który myśli ze jego system moralny jest absolutny i jedyny właściwy xD
@TurboDynamo: Raczej i jednych i drugich jeżeli chcesz być uczciwy
@daeun Tak w ogóle to @koroluk to też jest przegryw i incel tylko po prostu nie jest z tym faktem pogodzony.
@marcinpodlas8: eeeeeeeeee nie. Liberałowie światopoglądowi chcą żeby każdy mógł żyć jak chce z zachowaniem szacunku dla drugiej strony. Chcesz żyć w tradycyjnym modelu rodziny, chcesz chodzić na procesje po mieście, jesteś przeciwnikiem aborcji więc jej nie dokonujesz? Ok, po prostu nie mieszaj w to państwa, a poza tym to masz tylko sznować wybór drugiej strony która nie chce żyć w ten