Wpis z mikrobloga

Drogie mireczki!
W związku z ostatnim bodyshamingiem wobec mężczyzn w wykonaniu #gonciarz (obrazek na dole) w postaci wyśmiewania małych penisów mam dla was propozycję:
Otóż wejdźcie na ten link: https://www.facebook.com/105164616191968/posts/5008741185834262/ zareagujcie na ten post i zostawcie pod komentarz niezadowolenia wobec zachowania popularnego vlogera. Dodatkowo jeśli chcecie sami możecie na karcie społeczeności fanpeja Samsunga zostawić post w którym wyrażacie oburzenie z powodu współpracy firmy z Gonciarzem. Nie może być, że mężczyzn można obrażac bez konsekwencji. Może, jak deal zostanie przerwany, to następnym razem się zastanowi zanim wrzuci jakąś mizaondryczną treść.
#dyskryminacjamezczyzn #niebieskiepaski #4konserwy #bekazlewactwa #przegryw #blackpill #pieklomezczyzn
PS Jak już stosujemy bodyshaming, to ksysiu #zakolak sam wygląda obecnie, jak gigantyczny kartofel.
NVX78 - Drogie mireczki!
W związku z ostatnim bodyshamingiem wobec mężczyzn w wykona...

źródło: comment_1612363924ZuAA5ZAAUhljMCkJ5fEK79.jpg

Pobierz
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NVX78: wieczna beka z debili którzy teraz się naśmiewają z kościoła bo to modne w mediach społecznościowych a jeszcze 10lat wcześniej klękał po opłatek aby dostać quada i laptopa a za 5lat będzie znowu klękał aby mieć ślub marzeń w kościele na VHS.
  • Odpowiedz
@NVX78 Gdyby wiedział, że coś mu grozi za ten "wpis", to jestem pewien, że by tego nie zrobił. A tak? Wątpię by samsung w ogóle zareagował. I nie mam na myśli bierności bo takie zachowanie jest poniżej krytyki.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
Naprawdę... Teraz i wykop zaczyna bawić się w cancel culture z Twittera?

Dla jasności, nie jestem fanem Gonciarza. Mam na niego totalną rybkę. Po prostu gardzę tym niszczeniem ludzi bo urazili kolejną śnieżynkę...
  • Odpowiedz
@bartosz-korsak: Ale typ robi to od lat, zwyczajnie przebrała się miarka i sam się wystawił swoją głupota.
Naprawdę kupowałbyś produkty firmy które się reklamują sprawami których nie uznajesz? Pamiętasz akcję z producentem wódki którego fanpage obsługiwał typ który zrobił sobie żart zamieszczając zdjęcie ludzi noszącego swojego zmarłego kolegę zabitego przez ZOMO?
Oni przeprosili, i o to chodzi, jeśli Gonciarz i Samsung maja współpracować to trzeba dać do zrozumienia że takie
  • Odpowiedz
@gipson_90: Ty porównujesz śmieszkowanie z grubasków (sam nim jestem btw), z wrzuceniem "zdjęcie ludzi noszącego swojego zmarłego kolegę zabitego przez ZOMO?"
Ty porównujesz teraz kradzież ołówka do kradzieży samochodu. Sory ale nadal uważam, że przeginacie pałę i to ostro. Co do jasnej anielki zrobiło z ludzkości takie śnieżynki, że wszystko na lewo i prawo ich obraża na tyle, że mają innym niszczyć kariery itd.
  • Odpowiedz