Aktywne Wpisy
dexter-morgan +72
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
wedkarzyk +6
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
W związku z ostatnim bodyshamingiem wobec mężczyzn w wykonaniu #gonciarz (obrazek na dole) w postaci wyśmiewania małych penisów mam dla was propozycję:
Otóż wejdźcie na ten link: https://www.facebook.com/105164616191968/posts/5008741185834262/ zareagujcie na ten post i zostawcie pod komentarz niezadowolenia wobec zachowania popularnego vlogera. Dodatkowo jeśli chcecie sami możecie na karcie społeczeności fanpeja Samsunga zostawić post w którym wyrażacie oburzenie z powodu współpracy firmy z Gonciarzem. Nie może być, że mężczyzn można obrażac bez konsekwencji. Może, jak deal zostanie przerwany, to następnym razem się zastanowi zanim wrzuci jakąś mizaondryczną treść.
#dyskryminacjamezczyzn #niebieskiepaski #4konserwy #bekazlewactwa #przegryw #blackpill #pieklomezczyzn
PS Jak już stosujemy bodyshaming, to ksysiu #zakolak sam wygląda obecnie, jak gigantyczny kartofel.
@ethics: tak, to jest ten powód, przejrzałeś nas
Dla jasności, nie jestem fanem Gonciarza. Mam na niego totalną rybkę. Po prostu gardzę tym niszczeniem ludzi bo urazili kolejną śnieżynkę...
Naprawdę kupowałbyś produkty firmy które się reklamują sprawami których nie uznajesz? Pamiętasz akcję z producentem wódki którego fanpage obsługiwał typ który zrobił sobie żart zamieszczając zdjęcie ludzi noszącego swojego zmarłego kolegę zabitego przez ZOMO?
Oni przeprosili, i o to chodzi, jeśli Gonciarz i Samsung maja współpracować to trzeba dać do zrozumienia że takie
Ty porównujesz teraz kradzież ołówka do kradzieży samochodu. Sory ale nadal uważam, że przeginacie pałę i to ostro. Co do jasnej anielki zrobiło z ludzkości takie śnieżynki, że wszystko na lewo i prawo ich obraża na tyle, że mają innym niszczyć kariery itd.