Wpis z mikrobloga

kurde

kupilem se dzis ultrabooka samsunga

jest fajny maly cienki

ale jednak moj biznesowy hapek sprzed 5 lat jest o niebo lepszy jakosciowo

co oni to teraz robia za gunwa, odsylam, wole pracowac na moim 2 kilowym magnezowym niz miec plastik hiperduper bo modny

#komputery #przemyslenia #laptopy
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@brakloginuf: no tak podniesli ceny ale 6 tysi za takiego aira nigdy nie dam nawet jak bede sie podcierac studolarowkami, no moze wtedy dam XD moj stary wysluzony hapek kosztuje cale osiem stowek z dyskiem ssd i nie chce sie zepsuc i mysle ze nigdy sie nie zepsuje a mam dwa egzemplarze a ten nowy Samsung ktory sie wygina w oczach to mysle ze roku nie popracuje
  • Odpowiedz
@AltCtrlSpace: nie wiem czego oczekujesz, ale lekkie i cienkie nigdy nie bedzie wydajne, bo nie ma jak odprowadzac ciepla. Zreszta kazdy laptop ma z tym problem, nawet gruby, wiec laptopy gamingowe to porazka. Macbook ma wysoka kulture pracy, wiekszosc czasu nie wydaje zadnych dzwiekow.
  • Odpowiedz
@brakloginuf: koles mial niedawno do sprzedania maca pro nie wiem czy to byl air byla tam jeszcze nazwa middle 2012 czy jakos tak, tez byl i5 i 8gb ramu, 500zl chcial ale nie bylo systemu, jak to w macach jest? mozna normalnie zainstalowac czy trzeba kupic?
  • Odpowiedz
@AltCtrlSpace: ja jestem zdania ze ten macbook jest warty kazdej zlotowki z tych 4000zl. W szczegolnosci to ze moge go wziac ze soba bez ladowarki i dzien pracy mam zapewniony jest swietna sprawa. Ja pro nie lubie, bo sa juz sporo grubsze, ciezsze, te touchbary i klawiatury mi nie leza.
  • Odpowiedz
@AltCtrlSpace: jakbym szukal wydajnosci to bym nie szedl w apple, bo w przypadku macbooka pro bez problemu mozna dostac cos wydajniejszego i fajniejszego. Air ma plus ze jest cienki, metalowy, lekki, bezglosny, dlugo trzyma bateria a wydajnosc wystarczajaca do codziennych zadan
  • Odpowiedz