Aktywne Wpisy
Heer88 +683
Jak to jest, że ruskie onuce 'pamiętają' rzeź wołyńską (oczywiście jak najbardziej straszną zbrodnię) będącą lokalnym zatargiem podsycanym przez Niemców, a paktu Ribbentrop-Mołotow, wymordowania całej polskiej inteligencji w Katyniu przez orki i gwałcenie wyzwoleńcze sporej części polskich kobiet to już nie bardzo?
Jak bardzo trzeba mieć wyprany mózg?
#ukraina #rosja #wojna #konfliktynaswiecie
Jak bardzo trzeba mieć wyprany mózg?
#ukraina #rosja #wojna #konfliktynaswiecie
Knamga +44
Odpowiedz na rekrutację pozytywna. Jeszcze się zastanowię nad inspekcja transportu drogowego. I cyk w końcu przestanę być tiromendą #zycietruckera #pracbaza
Zacznijmy od mojego dzieciństwa, kupiłem se zajebiste buty do grania w piłę, czarne skórzane najacze z białym znaczkiem. Jechałem autobusem do szkoły myśląc już o bramach które szczele na wuefie. Na którymś przystanku wsiadła baba, które wtedy wydawał mi się w ciąży, zatem ustąpiłem jej miejsca. Jednak po chwili zorientowałem się, że jest porostu ulaną świnią, głupio więc prosić żeby zeszła wiec usiadłem gdzieś obok. Pech chciał, że siatka z butami leżała na krawędzi mojego siedzenia, na którym siadł ten wieloryb. I nawet nie zauważył, ja z peszony cała sytuacja zapomniałem o butach.
I #!$%@? z grania, #!$%@?łem potem w zimówkach po szkole, przez dłuższy czas, bo nie były tanie buty, szczególnie kilkanaście lat temu. A sam musiałem na nie #!$%@?ć.
Od tamtej pory, miałem już tylu głowy, że grubasom jest wszystko jedno, ich życie kręci się tylko w oku jedzenia.
I #!$%@? taka jest prawda, ktoś to jest gruby pokazuje że nie ma panowania nawet nad tym co wkłada do ryja.
Jak starasz się być fit bądź #mikrokoksy to pokazujesz światu i innym, że nad czymś panujesz oraz, że Ci się chce.
Co pokazuje innym taki grubas to, że chce umrzeć - tak bycie otyłym skraca życie, nie ma co do tego wątpliwości. Organy dostają większy #!$%@?, szczególnie serce tłoczące krew przez ten tłuszcz. Poza tym czym więcej #!$%@? tym więcej toksyn dostarczasz z jedzeniem.
Dodatkowo w towarzystwie takiego grubasa trzeba uważać na słowa, bo może się obrazić od byle gówna typu - choćby sugestia jakieś aktywności fizycznej, bądź rozmowa o zdrowiu czy zdrowym jedzeniu lub temat tabu #dieta .
Są tez grubasy których umiarkowanie szanuje - Ci który mają do siebie dystans i godzą się z tym że lubią się #!$%@?ć i że przez to są grubi. Trochę jak ludzie z pod tagu #narkotykizawszespoko, wiedzą ze to ich niszczy, ale żyją z tym bądz redukują szody. Myślę, że czeka mnie to na starość i też się trochę spasę, ale bez przekraczania 90kg.
Pozatym od nich #!$%@? xd
Także kończąc ten wysryw, przestańcie tyle żreć, spaślaki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#bekazgrubasow
Komentarz usunięty przez autora
@raczej_nieinaczej: i juz nawet nie musze czytać dalej, a wiem, że wpis jest warty plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)