@Hark: uwierz lub nie, w zeszłym tygodniu wpakowałem ten szajs do firmowego auta z 2020 roku, bo szef takie kupił xD Nie polecam tych opon. Po przesiadce z michelinów, prawie wyleciałem z drogi na pierwszym zakręcie ( ͡°͜ʖ͡°) Całe szczęście ktoś inny będzie tym jeździł xD
@pan_warell: kurka, to mnie zdziwiłeś, bo w testach wypadają całkiem spoko. To jest do samochodu nr 2, także nie chcę też wydawać majątku na opony premium
@Hark: w jakich testach? Za granicą tego nie testują praktycznie, w PL nie ma testów, możesz czytać komentarze ale to raczej jest tak jak z chińczykami, te nowe są lepsze od 15 letnich jakie mieli więc piszą, że są super. Jak się pojeździ na dobrych i założy takie dopiero rozumiesz o co kaman.
Przemyśl to jeszcze, porządny wielosezon premium będzie dużo lepszy na śniegu od tego badziewia. Nie mówiąc już o przyczepności na mokrym i suchym. Do tego zaoszczędzony czas i pieniądze na przekładkach.
#opony #motoryzacja
Nie polecam tych opon. Po przesiadce z michelinów, prawie wyleciałem z drogi na pierwszym zakręcie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Całe szczęście ktoś inny będzie tym jeździł xD
Powiem szczerze, że wolałbym przemęczyć się na śniegu na letnich (bo zimowa dębica i tak nic nie gwarantuje) i mieć świetną przyczepność na mokrym.
tak, a w czym problem ( ͡° ͜ʖ ͡
@Hark: w jakich testach? Za granicą tego nie testują praktycznie, w PL nie ma testów, możesz czytać komentarze ale to raczej jest tak jak z chińczykami, te nowe są lepsze od 15 letnich jakie mieli więc piszą, że są super. Jak się pojeździ na dobrych i założy takie dopiero rozumiesz o co kaman.
Przemyśl to jeszcze, porządny wielosezon premium będzie dużo lepszy na śniegu od tego badziewia. Nie mówiąc już o przyczepności na mokrym i suchym. Do tego zaoszczędzony czas i pieniądze na przekładkach.