Aktywne Wpisy

ztakisam +131
Cholera jak mam oddać samochód do mechanika to mnie skręca. Nie mówie, że nie ma super fachowców, są, ale jak na lekarstwo. Przykład, po którym mnie trzęsie. Mam opla diesla i przy odpalaniu wyskakiwał check engine. Za niskie napięcie w czujnikach dpf i czasem w pompie ABS. Oddałem auto do 2 mechaników... jeden pomierzył czujniki i cholera wie co tam jeszcze. Diagnoza - trzeba kupić 2 nowe czujniki nox 3200zl plus robota

szklarskaporeba +199
#usa Gwoli przypomnienia - w takim wyposażeniu przyszedł na protest okrzyknięty przez Republikanów bohater Kyle Rittenhouse.
źródło: merlin_178250748_cc08b3d7-f5fd-47c2-90dc-516189f5515e-articleLarge
Pobierz

https://www.wykop.pl/wpis/55137617/dziendobry-moze-ktos-mnie-pamieta-spod-tagu-maszaw/
Komentarz usunięty przez autora
FHU Leon Bartłomiej Mleczko
Lwowska 59, 33-100 Tarnów
NIP:
NIP: 8733031207
Nazwa: MOTYLA NOGA Sklep Zoologiczny
Adres: Burtnicza 4 Kod pocztowy/Miasto: 33-100 Tarnów Województwo: Małopolskie
KOMÓRKOWY: 664 751 110
NIP: 8733031207
Nazwa: MOTYLA NOGA Sklep
FHU Leon Bartłomiej Mleczko
NIP:
Kupując zwierzeka w sklepie/hodowli popełniacie wiele błedów:
- wpływacie na wzrost liczby bezdomnych króliów w Polsce
- kupujecie zwierzaka, który jest za młodo odciągnięty od matki = chorowity. Jeżeli młody królik nie został sprzedany w sklepie i za bardzo wyrósł to jest oddawany na karme dla wezy lub wyrzucany, a na jego miejsce pojawią się
@ZamawiamyPizze: niestety, ale to on
@qhardyq: odpinie dodałem, niestety nie rozumiem dlaczego jest ona niewidoczna
@LewCyzud: dziękujemy!
1. Tak, natomiast był dość drobny, miałem wątpliwości czy ma 3 miesiące, sprzedawca stwierdził, że to uroda, weterynarz, że to wychudzenie
2. Tak
3. Tak
4. Zasugerowałem, nie nalegałem na zwrot kosztów leczenia, sprzedawca odmówił, stwierdził, że nawet po zwrocie on nie będzie leczył królika, a jeśli padnie, to i takiego mogę mu przywieźć, bo dla niego to bez różnicy dlatego nie zgodziłem się