Aktywne Wpisy

MaxWalonkoo +104
Wakacje z dziewczyna i teściowa to jest jakiś dramat, nie polecam XD
Jesteśmy w górach i oni nigdzie nie chcą iść, żarcie wybierają pod brata dziewczyny. Idziemy tam gdzie brat dziewczyny chce. Śpię do 11? Dramat, to nic że codziennie wstaje o 6:50 i chciałbym chociaż raz się wyspać. Bolał mnie brzuch? No to źle bo nie miałem humoru. Chce posiedzieć sam w sypialni? Źle bo nie siedzę z nimi, a jak
Jesteśmy w górach i oni nigdzie nie chcą iść, żarcie wybierają pod brata dziewczyny. Idziemy tam gdzie brat dziewczyny chce. Śpię do 11? Dramat, to nic że codziennie wstaje o 6:50 i chciałbym chociaż raz się wyspać. Bolał mnie brzuch? No to źle bo nie miałem humoru. Chce posiedzieć sam w sypialni? Źle bo nie siedzę z nimi, a jak

mrsopelek +285
Widły w plecach to ja czuję po zobaczeniu tej ceny #pizza
źródło: obraz_2025-07-11_151123521
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
FHU Leon Bartłomiej Mleczko
Lwowska 59, 33-100 Tarnów
NIP:
NIP: 8733031207
Nazwa: MOTYLA NOGA Sklep Zoologiczny
Adres: Burtnicza 4 Kod pocztowy/Miasto: 33-100 Tarnów Województwo: Małopolskie
KOMÓRKOWY: 664 751 110
NIP: 8733031207
Nazwa: MOTYLA NOGA Sklep
FHU Leon Bartłomiej Mleczko
NIP:
Kupując zwierzeka w sklepie/hodowli popełniacie wiele błedów:
- wpływacie na wzrost liczby bezdomnych króliów w Polsce
- kupujecie zwierzaka, który jest za młodo odciągnięty od matki = chorowity. Jeżeli młody królik nie został sprzedany w sklepie i za bardzo wyrósł to jest oddawany na karme dla wezy lub wyrzucany, a na jego miejsce pojawią się
@ZamawiamyPizze: niestety, ale to on
@qhardyq: odpinie dodałem, niestety nie rozumiem dlaczego jest ona niewidoczna
@LewCyzud: dziękujemy!
1. Tak, natomiast był dość drobny, miałem wątpliwości czy ma 3 miesiące, sprzedawca stwierdził, że to uroda, weterynarz, że to wychudzenie
2. Tak
3. Tak
4. Zasugerowałem, nie nalegałem na zwrot kosztów leczenia, sprzedawca odmówił, stwierdził, że nawet po zwrocie on nie będzie leczył królika, a jeśli padnie, to i takiego mogę mu przywieźć, bo dla niego to bez różnicy dlatego nie zgodziłem się