Aktywne Wpisy

mirko_anonim +14
✨️ Jak radzić sobie z trudnymi teściami? Ⓘ
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na

pogodny_mis65 +124
Rozwalił mnie ostatnio mój wujek na chrzcinach. Rodzicami dziecka byli weganie i na obiad podano stek z kalafiora, a on tak spojrzał i powiedział do żony głosem paździocha „A co to za g---o..” xD I miał w sumie racje. #gotujzwykopem #jedzenie

Ostatecznie padło na #hostmark
Jak się okazało słusznie, każdy WP który instaluję działa o niebo szybciej niż w przypadku konkurencji mimo, że oferowali bardzo podobne parametry.
Gdy pojawił się jakiś problem, support odpowiada zajebiście szybko co usprawnia całą pracę (kontakt czy tutaj na mirko czy przez ticket). W przypadku np. nazwy jeden ticket wisiał przez tydzień, a dziesiątki w---------h klientów wisiało mi na telefonie od 10 do 18.
Także mogę z całą pewnością polecić ten hosting i mirka @htsz_
Myślę, że dla chętnych rzuci jakiś kod rabatowy, dodatkowo uatrakcyjniając ofertę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie że rzucimy kodem i jest on ogólnodostępny dla wszystkich.
Kod to WYKOP -50% na zakup hostingu na pierwszą płatność.
Daje to fajną zniżkę zamawiasz na 2lata a płacisz jak za rok do tego darmowa domena (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@le1t00: a z jakąż to konkurencją miałeś dotychczas styczność?
Dlatego jeszcze raz prosimy o podanie numeru zgłoszenia, które tak długo było realizowane.
Chyba nie za świeża ta styczność. ;)
Ale styczność z różną maścią hostingow mam codziennie, wymieniałem tylko te nazwy ktore pamiętałem