Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +1123
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
kishibashi +77
Co za p------a akcja. Dziewczyna mnie obudziła, że jakaś kobieta przeraźliwie krzyczy pomocy na ulicy, wybiegłem z domu w samych spodenkach, boso xd i... to j----e pijane karynisko broniło się przed wracaniem do domu tak że obudziło kilka ulic xd
Wymienić go nie można (brak nawet takich części) a gwarancja tego nie obejmuje (część, hehe, eksploatacyjna). Ewentualna wymiana w sposób nieautoryzowany przez jakiegoś rzekomego fachowca może kosztować prawie tyle co pralka (cięcie, spawanie itd) i nie ma gwarancji, że będzie OK albo nie rozleci się wszystko za miesiąc.
Najlepsze jest w tej historii to, że w moim rodzinnym domu, w piwnicy wciąż stoi CAŁKOWICIE sprawna pralka POLAR Automat w której ojciec pierze jakieś ubrania z warsztatu i prac w ogrodzie :D A pralka ma co najmniej 30 lat...
#beko #agd #pralka #pralki #gwarancja #gorzkiezale #j--------e #polska
A na pewno bym nie oczekiwal ze pralka za 1200 podziala 10 lat zeby placic wiecej
@PanBulibu: to jest bulwersujące. Gdybym miał środki i czas wciągnąłbym w to jakiegoś rzeczoznawcę, UOKiK i inne instytucje które potrafiliby poprzeć zdanie, że zatarcie się łożysk w półtora roku przy normalnej eksploatacji to WADA KONSTRUKCYJNA. Sam jestem konstrukorem maszyn i gdyby w mojej firmie zachodziła taka sytuacja, że po takim czasie zatarło by się
Komentarz usunięty przez autora
@Iskaryota: pewnie, za mordę każdego. Zamiast dać wybór - zakazywać.
To przez takich jak ty tak to właśnie działa.
Komentarz usunięty przez moderatora
Oczywiście, że powinno się hamować te praktyki, bo rynek w tym momencie w ogóle nie jest regulowany, przez co daje się producentom co raz większe pole do popisu.
Powiesz może, że rynek zweryfikuje? G---o zweryfikuje, gdy już jest tak rozwinięty, że zostały na nim praktycznie giganty, które kopiują co raz bardziej zuchwałe rozwiązania (typu niemożliwość wymiany kamery na tą samą bez wymiany płyty
@karikpl7: Sorry, 2,5k zapłaciłem za tę praleczkę
@PanBulibu: tak, rękojmia u sprzedawcy dwa lata - zgłaszasz jako niezgodne z umową