Aktywne Wpisy
jaavi666 +33
#ciaza #rodzicielstwo #dzieci
Staralismy sie z rozowym o dziecko przez 2 lata
Wreszcie na poczatku roku sie udalo z mala pomoca kliniki (naturalnie)
Później się okazało, że będą blizniaki...
... a teraz że dwie dziewczyny...
... z kim będę układać lego, grać w gry i naprawiać auto? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Także życie zaskakuje i już szukam bagażnika dachowego do auta
Staralismy sie z rozowym o dziecko przez 2 lata
Wreszcie na poczatku roku sie udalo z mala pomoca kliniki (naturalnie)
Później się okazało, że będą blizniaki...
... a teraz że dwie dziewczyny...
... z kim będę układać lego, grać w gry i naprawiać auto? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Także życie zaskakuje i już szukam bagażnika dachowego do auta
w__w +61
Co jest urwa z tymi p0lakami-kier0wcami xD Jade 50 (idealnie rowne wg wskazan gps, wiec przecietny kierowca mial na loczniku wiecej niz 50) w zabudowanym i kazdy chcial mnie wyprzedzac XD
Serio jest tak, ze jezdzac codziennie po Niemczech czlowiek jezdzi z kultura, a tutal wlacza sie w czlowieku cham i agresja na drodze…
#polskiedrogi #polska #prawojazdy
Serio jest tak, ze jezdzac codziennie po Niemczech czlowiek jezdzi z kultura, a tutal wlacza sie w czlowieku cham i agresja na drodze…
#polskiedrogi #polska #prawojazdy
Są tu jakieś dziewczyny które mają jakąś pasje? Coś czym na prawdę żyją? Co pozwala im zapomnieć o codzienności i poświęcają temu czas częściej niż raz w miesiącu na dwie godziny? Pytanie z czystej ciekawości
#kciochpyta #pytanie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Poza tym miałaś wskazać, gdzie mnie sprowadzasz do parteru, a nie odwracać kota ogonem. Masz na myśli strzelanie tymi ślepakami o kompleksach? Może jeszcze powiedz, ze pewnie nigdy za rękę nie trzymałem, bo przecież na wykopie są tylko tacy :P
A artykuł o kompleksach pewnie przeczytałaś wczoraj wieczorem i nagle jeb, nowa Kowixx, ona już
@Akayari: muszę przyznać, że to dziwne, że ciężko idzie, ale może trochę się zmieniło od kiedy ja byłam totalną nowicjuszką i już nie jest tak łatwo. Jesteś z jakiegoś mniejszego miasta? Jeśli jesteś jeszcze na studiach to może pójdź w ramach stażu do jakiejś firmy, tak też łatwiej złapać doświadczenie. Może też najpierw zacznij robić
Ale jeśli to prawda, to gruby psychol xD
@anonekxd: na co?
@choochoomotherfucker: To jakiś fetysz jak dendrofilia? ( ͡º ͜ʖ͡º)
W sumie chyba ogólnie znaczna część ludzi nie ma zainteresowań. Myślę, że nie tylko babki :D