Aktywne Wpisy
DJRuraWydechowa +192
Kolejny z tych debili Need For Speed Kraków, albo Illegal Night, który nie używa mózgu.
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Sleepypl +475
Są tu jakieś dziewczyny które mają jakąś pasje? Coś czym na prawdę żyją? Co pozwala im zapomnieć o codzienności i poświęcają temu czas częściej niż raz w miesiącu na dwie godziny? Pytanie z czystej ciekawości
#kciochpyta #pytanie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Mam też inne rzeczy, które robię kiedy nie robię nic ze zdjęciami. No powiedzmy, że umiem sobie sama zagospodarować czas.
@MalaHelenka:
to dokup za jednym rzutem filtry, zachowasz szkło w dobrej kondycji na dłużej i nauczysz się nowych rzeczy pracując z filtrami
a zapytam jaki aparat ?
Teraz mam body sony a6000, chciałam 6300 ale trochę drogo więc może kiedyś a szkło to stałka, sigma 30 f1 1.4
@MalaHelenka: odpowiedź brzmi - tak to żle
Pytanie, ilu ludzi płci obojga ma takie zainteresowania, imo bardzo wąska grupa
Komentarz usunięty przez moderatora
@k8lin bo mogę