Jest to zmodyfikowana wersja mojego przepisu, który pojawił się tu ponad 2 lata temu. Przepis bardzo prosty i każdy powinien sobie z nim poradzić :D
Mam nadzieję, że odcinek Wam się spodoba, a pulled pork wktórce zagości na waszym stole. Jeśli zrobicie szarpaną wieprzowinę to pochwalcie się zdjęciem na mirko i oznaczajcie mnie oraz tag #kuchniamg78
Pozdrawiam i życzę miłego dnia! MG78
_____________________________________
#kuchniamg78 - mój tag do obserwowania lub czarnolistowania
Wołam osoby, które wyraziły chęć wołania. Jeśli chcesz być dołączony do listy zaplusuj odpowiedni komentarz poniżej. Jeśli Cię zawołałem, a nie chcesz być wołany zaplusuj inny komentarz.
@MG78: robiłem Twoje Buffalo Wings, bułki do hamburgerów, Texas cheese Fries, sos rancherski i blue cheese dip, quasedille.. czas na szarpana wieprzowine! Dzięki! :D
@MG78: A ja polecam robić w rękawie do piekarnika, 90-100 stopni na 5 godzin. 2 dni wcześniej porządnie posolić, następnego dnia wyjąć i dobrze umyć a nastepnie osuszyć. Dodać suchą marynatę i wstawić na noc do lodówki. Wyjąć parę godzin przed pieczeniem żeby mięso miało temperaturę pokojową, do rękawa i niech się powolutku robi.
Nie trzeba dodawać żadnych płynów bo sos robi się naturalnie.
@MG78: a co w tym trudnego? Przyprawiasz mięso, wkładasz w rękaw albo przykrywasz naczyniem/folią i wrzucasz do piekarnika na noc na niską temperaturę. Najwyżej ostatnie pół godziny robisz bez przykrycia w 180 stopniach jak chcesz wersję lepszą. Przepis trochę jakby ktoś chciał hackować robienie kanapki z serem xd
#powodz twarze nieskalane myśleniem XD I niech nikt nie pisze że obawiali się niskich odszkodowań. Hasła są jasne, żadnych zbiorników nigdzie w Kotlinie Kłodzkiej! Nie ma nigdzie haseł "chcemy godnych odszkodowań lub nowych domów"
Hej! Dziś zapraszam Was i proszę o wykopanie łatwego przepisu na pulled pork, czyli szarpaną wieprzowinę
Jest to zmodyfikowana wersja mojego przepisu, który pojawił się tu ponad 2 lata temu. Przepis bardzo prosty i każdy powinien sobie z nim poradzić :D
Mam nadzieję, że odcinek Wam się spodoba, a pulled pork wktórce zagości na waszym stole. Jeśli zrobicie szarpaną wieprzowinę to pochwalcie się zdjęciem na mirko i oznaczajcie mnie oraz tag #kuchniamg78
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
MG78
_____________________________________
#kuchniamg78 - mój tag do obserwowania lub czarnolistowania
Wołam osoby, które wyraziły chęć wołania. Jeśli chcesz być dołączony do listy zaplusuj odpowiedni komentarz poniżej.
Jeśli Cię zawołałem, a nie chcesz być wołany zaplusuj inny komentarz.
Co to za pyszny deser z płynną czekoladą w środku (obrazek listy wołania)? Gdzieś masz przepis?
@MG78: Nie możesz sobie odmówić kolejnego żarcia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
2 dni wcześniej porządnie posolić, następnego dnia wyjąć i dobrze umyć a nastepnie osuszyć.
Dodać suchą marynatę i wstawić na noc do lodówki.
Wyjąć parę godzin przed pieczeniem żeby mięso miało temperaturę pokojową, do rękawa i niech się powolutku robi.
Nie trzeba dodawać żadnych płynów bo sos robi się naturalnie.
https://www.wykop.pl/wpis/49832533/tangzhong-milk-bread-czyli-mega-lekki-i-puszysty-c/
Przepis trochę jakby ktoś chciał hackować robienie kanapki z serem xd