Aktywne Wpisy
pomidorowymichal1 +452
dziobnij2 +48
Dzisiaj urodziny ma prawdziwy truecel @kamil150794 Kończy 30 lat, dlatego chciałbym go uroczyście powitać na tagu #przegrywpo30tce Chłopak od zawsze na rencie, nie uczy się, nigdy nie pracował (100% #neet) od dzieciństwa wyśmiewany i wykluczony z powodu zdeformowanej twarzy. Samotny, własna rodzina nie zaprosiła go na wesele, koledzy ze wsi zaprosili wszystkich na wesele, tylko nie jego, lekarka wpisała mu w dokumentację ciężkie upośledzenie umysłowe, tylko
Hej! Dziś zapraszam Was i proszę o wykopanie łatwego przepisu na pulled pork, czyli szarpaną wieprzowinę
Jest to zmodyfikowana wersja mojego przepisu, który pojawił się tu ponad 2 lata temu. Przepis bardzo prosty i każdy powinien sobie z nim poradzić :D
Mam nadzieję, że odcinek Wam się spodoba, a pulled pork wktórce zagości na waszym stole. Jeśli zrobicie szarpaną wieprzowinę to pochwalcie się zdjęciem na mirko i oznaczajcie mnie oraz tag #kuchniamg78
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
MG78
_____________________________________
#kuchniamg78 - mój tag do obserwowania lub czarnolistowania
Wołam osoby, które wyraziły chęć wołania. Jeśli chcesz być dołączony do listy zaplusuj odpowiedni komentarz poniżej.
Jeśli Cię zawołałem, a nie chcesz być wołany zaplusuj inny komentarz.
Ale te 6 godzin pieczenia (╯°□°)╯︵ ┻━┻
czy moge na ostatnie pol godziny pieczenia pulled pork podkrecic temperature do 180stopni i wrzucic na osobnej blaszce warzywa, lub tez czy warzywa sie dobrze zrobia w tej temperaturze 120stopni? XD
Podkręcić temperaturę też możesz ale wtedy musisz uważać aby mięso nie stwardniało. Pół godziny powinno być okej :)!
Ale dzięki za odpowiedź :)