Wpis z mikrobloga

#kuchniamg78

Hej! Dziś zapraszam Was i proszę o wykopanie łatwego przepisu na pulled pork, czyli szarpaną wieprzowinę

Jest to zmodyfikowana wersja mojego przepisu, który pojawił się tu ponad 2 lata temu. Przepis bardzo prosty i każdy powinien sobie z nim poradzić :D

Mam nadzieję, że odcinek Wam się spodoba, a pulled pork wktórce zagości na waszym stole. Jeśli zrobicie szarpaną wieprzowinę to pochwalcie się zdjęciem na mirko i oznaczajcie mnie oraz tag #kuchniamg78

Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
MG78

_____________________________________

#kuchniamg78 - mój tag do obserwowania lub czarnolistowania

Wołam osoby, które wyraziły chęć wołania. Jeśli chcesz być dołączony do listy zaplusuj odpowiedni komentarz poniżej.
Jeśli Cię zawołałem, a nie chcesz być wołany zaplusuj inny komentarz.
MG78 - #kuchniamg78

Hej! Dziś zapraszam Was i proszę o wykopanie łatwego przepisu ...

źródło: comment_16115654743koKNCw8v3OdmukNvtcY7q.jpg

Pobierz
  • 137
  • Odpowiedz
@s-k-fantasyfactory: Zależy jak na to spojrzysz, jak robisz porcję na kilka osób na dwa dni, powiedzmy z 1.5 kg łopatki to koszt pieczenia się rozłoży na te 8 porcji powiedzmy. Koszt też nie jest jakiś wielki, bo współczesny piekarnik przy 100-140 stopniach zużyje z 1200-1500 W, może nawet mniej jeśli mówimy już o etapie utrzymywania temperatury a nie nagrzewania, ale nawet zakładając te 1500W to 6h pieczenia to 9 kWh,
  • Odpowiedz
@MG78: Wykopałem w ciemno a teraz zaczynam oglądać. Jak okaże się że znowu będziesz "rozpuszczał ser" zamiast go roztapiać to cofnę plusa. Nie zawiedź mnie!
  • Odpowiedz