Jest to zmodyfikowana wersja mojego przepisu, który pojawił się tu ponad 2 lata temu. Przepis bardzo prosty i każdy powinien sobie z nim poradzić :D
Mam nadzieję, że odcinek Wam się spodoba, a pulled pork wktórce zagości na waszym stole. Jeśli zrobicie szarpaną wieprzowinę to pochwalcie się zdjęciem na mirko i oznaczajcie mnie oraz tag #kuchniamg78
Pozdrawiam i życzę miłego dnia! MG78
_____________________________________
#kuchniamg78 - mój tag do obserwowania lub czarnolistowania
Wołam osoby, które wyraziły chęć wołania. Jeśli chcesz być dołączony do listy zaplusuj odpowiedni komentarz poniżej. Jeśli Cię zawołałem, a nie chcesz być wołany zaplusuj inny komentarz.
@Peter_Mountain: też wolę z łopatki, ale zamiast w folii, to kładę na przekrojonych nektarynkach i podlewam solidnie milk stoutem. A potem, po rozszarpaniu, zalane sosem do całkowitego wchłonięcia. ʕ•ᴥ•ʔ
@MG78: pewnie mnie zatłuką za ten wpis, ale jakby ktoś potrzebował roślinnej alternatywy tego dania, to świetnie smakują szarpane boczniaki lub jackfruity.
@lukaszpatula: Muszę kiedyś spróbować! @Peter_Mountain: Dobrze! @snack_like: Akurat trafiłem z przepisem :D! @banjo: Bardzo dobrze! Czekam na recenzje! @ScaRRyMaN: Pochwal się na mirko! @historiofil: U mnie dłużej niż dzień nigdy nie siedziała, ale nie dlatego że się popsuła tylko się po prostu kończyła ( ͡°͜ʖ͡°)
@s-k-fantasyfactory: Zależy jak na to spojrzysz, jak robisz porcję na kilka osób na dwa dni, powiedzmy z 1.5 kg łopatki to koszt pieczenia się rozłoży na te 8 porcji powiedzmy. Koszt też nie jest jakiś wielki, bo współczesny piekarnik przy 100-140 stopniach zużyje z 1200-1500 W, może nawet mniej jeśli mówimy już o etapie utrzymywania temperatury a nie nagrzewania, ale nawet zakładając te 1500W to 6h pieczenia to 9 kWh,
@MG78: Wykopałem w ciemno a teraz zaczynam oglądać. Jak okaże się że znowu będziesz "rozpuszczał ser" zamiast go roztapiać to cofnę plusa. Nie zawiedź mnie!
Hej! Dziś zapraszam Was i proszę o wykopanie łatwego przepisu na pulled pork, czyli szarpaną wieprzowinę
Jest to zmodyfikowana wersja mojego przepisu, który pojawił się tu ponad 2 lata temu. Przepis bardzo prosty i każdy powinien sobie z nim poradzić :D
Mam nadzieję, że odcinek Wam się spodoba, a pulled pork wktórce zagości na waszym stole. Jeśli zrobicie szarpaną wieprzowinę to pochwalcie się zdjęciem na mirko i oznaczajcie mnie oraz tag #kuchniamg78
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
MG78
_____________________________________
#kuchniamg78 - mój tag do obserwowania lub czarnolistowania
Wołam osoby, które wyraziły chęć wołania. Jeśli chcesz być dołączony do listy zaplusuj odpowiedni komentarz poniżej.
Jeśli Cię zawołałem, a nie chcesz być wołany zaplusuj inny komentarz.
@Peter_Mountain: Dobrze!
@snack_like: Akurat trafiłem z przepisem :D!
@banjo: Bardzo dobrze! Czekam na recenzje!
@ScaRRyMaN: Pochwal się na mirko!
@historiofil: U mnie dłużej niż dzień nigdy nie siedziała, ale nie dlatego że się popsuła tylko się po prostu kończyła ( ͡° ͜ʖ ͡°)