Wpis z mikrobloga

Zaczęłam spotykac się z pewnym facetem, początek znajomości, ledwo go znam. Z ciekawości weszłam na jego instagrama i zobaczyłam, kogo obserwuje. Ma ponad 4 tysiące obserwowanych kont, z czego 99% to GOŁE D--Y i GWIAZDY P---O xD w większości to ruskie albo japońskie nastolatki, do tego konta typu 'bestsexyteens' gdzie dziewczyny wyglądają na mocno poniżej 15 lat ( _)
Może to i #logikarozowychpaskow ale jakoś dziwnie mi się zrobilo i entuzjazm wobec typa mi spadł xd
Czy normalne #niebieskiepaski tak robią? Koleś nie wygląda na z-------o, ale świadomość że ogląda sobie łaski #barelylegal (xd) sprawia że mam wewnętrzny zgrzyt

#pytanie #pytaniedoeksperta #zwiazki #randkujzwykopem #logikaniebieskichpaskow
  • 110
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@asadasa: słuchaj, sama widzisz, że coś jest nie halo, a jednak szukasz dla niego usprawiedliwienia- zastanów się dlaczego. :) poza tym nie znasz go jeszcze dobrze, a już zakładasz, że to niemożliwe, żeby był "zjebem". zdziwiłabyś się co ludzie ukrywają.
  • Odpowiedz
@Piewca_Zaglady: nie. Może źle to ujęłam. Powinnam była napisać że 'wydaje się być kulturalny itd'. Ciężko mi uwierzyć że z-----y koleś potrafi się tak maskować i robić takie dobre wrażenie
  • Odpowiedz
@asadasa: słuchaj to że Ty uważasz że one wyglądają jak 12 latki to Twoja sprawa. Zastanów się kiedyś na plaży jak wygląda 12 latka.

No trochę inaczej niż filigranowa 17 z małym biustem... I niewinna twarzą

Gdyby to były dwunastolatki to by ich nie było na insta
  • Odpowiedz
@asadasa: Tego nie wiesz, bo sama mówisz, że spotykasz się z nim od niedawna. Po prostu zrobił na Tobie dobre wrażenie i go mitologizujesz ;). Poczekaj jeszcze z jakimiś rozmowami, ale możliwe, że trafiłaś na jakiegoś niewyżytego gościa, który się świetnie ukrywa. Raczej nie jest to normalne, że obserwuje takie profile.
  • Odpowiedz
@HansLanda88: no okej, ale mógł sobie chociaż fejk konto do tego zrobić xd i nie oceniam po wyglądzie, bo do stereotypowego 'chada' mu daleko. Widzieliśmy się kilka razy po prostu

@marry_moore: wiem dlaczego: nigdy przy żadnym facecie nie czułam się tak swobodnie i dobrze już na pierwszym spotkaniu :) od początku coś pykło, gadalisny od razu ciągiem przez kilka godzin i serio zrobił wrażenie faceta, któremu można rodzic
  • Odpowiedz
@asadasa: nie mówię żebyś od razu gościa skreślała, ale jako facet powiem że to red flag i bądź ostrożna. Jak byłem mlodszy sam lubilem takie suki, ale 4 tysiące polubionych profili to duuuużo za dużo. Gość jest najpewniej zboczeńcem i powinnaś uważać.
  • Odpowiedz
@InterferonAlfa_STG: no kurde typie, wiem jak wygląda ciało dziewczynki, bo sama takie kiedyś miałam
@Onkosfera: dlatego mnie martwi to odkrycie

@Novisoon: ehh.. Masz rację poniekąd. Nie takiej odpowiedzi oczekiwałam xD mieliście wszyscy powiedziec, że to normalne i mam randkować dalej xDD
  • Odpowiedz
od początku coś pykło, gadalisny od razu ciągiem przez kilka godzin i serio zrobił wrażenie faceta, któremu można rodzic dzieci xd

@asadasa: to się zastanów czy jesteś gotowa to s-------ć dla jakiejś gownoposzlaki z internetu. Może dodal profil z młodymi laskamo 10 lat temu jak sam był szczylem
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@asadasa: tak to normalne że faceci oglądają p---o. Poniżej 15 to oczywiście nie normalne.. ale ciężko odróżnić przy azjatkach gdzie każda 30+ wygląda na max 17.
  • Odpowiedz