Aktywne Wpisy
Elev +358
jestem #!$%@? alimanciarzem
no nic mnie tak nie boli jak to
kiedyś miałem rodzine, zrobilismy se 2 dzieci, budowaliśmy dom
i wszystko jak krew w piach, zona niedopiszczona odeszła do kolegi z pracy, budowa do sprzedania
ale to jest #!$%@? przy tych alimentach
niby nie sa wysokie, niby dzieci maja teraz wyższy standard niż przed
no ale ja p..... co miesiąc mam jej przlelewać 1/3 bo kiedyś miałem ochote mieć rodzine
rodzina
no nic mnie tak nie boli jak to
kiedyś miałem rodzine, zrobilismy se 2 dzieci, budowaliśmy dom
i wszystko jak krew w piach, zona niedopiszczona odeszła do kolegi z pracy, budowa do sprzedania
ale to jest #!$%@? przy tych alimentach
niby nie sa wysokie, niby dzieci maja teraz wyższy standard niż przed
no ale ja p..... co miesiąc mam jej przlelewać 1/3 bo kiedyś miałem ochote mieć rodzine
rodzina
A330 +422
Może to i #logikarozowychpaskow ale jakoś dziwnie mi się zrobilo i entuzjazm wobec typa mi spadł xd
Czy normalne #niebieskiepaski tak robią? Koleś nie wygląda na #!$%@?, ale świadomość że ogląda sobie łaski #barelylegal (xd) sprawia że mam wewnętrzny zgrzyt
#pytanie #pytaniedoeksperta #zwiazki #randkujzwykopem #logikaniebieskichpaskow
@bezprzypau: bo chce i może.
i nie, nie każdy korzysta z msg i nie każdy myśli jak ty, zrozum.
@asadasa: może i robią , ale nie na swoim koncie ze swoją mordą i nazwiskiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@marry_moore: Jak nie? ja tak robie.
Ja miałem taką samą rozkminę. Dziewczyna skromna, delikatna, nieśmiała. A na Instagramie same seksuolożki i porady jak się do analu przygotować i że częste zmiany partnerów są Ok.
Szok i niedowierzanie.
I myślę że to podobna analogia.
co innego jakby obserwował tylko kilka takich kont z kilkuset innych obserwowanych, a co innego jak to jest 99% z paru tysięcy
@zielonebordo: ty Np masz fetysz pisania bzdur na wykopie
@asadasa: Nie mam insta. 4 tysiące obserwowanych to nie przypadkiem BARDZO dużo? To jak mieć 4000 znajomych na FB? Nie jakieś konto wielu osób?
@asadasa: mało jeszcze w życiu widziałaś najwyraźniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@asadasa: pozory mylą
Komentarz usunięty przez autora