Aktywne Wpisy

masternodeBTC +235
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie

kanguru +18
jedno musi zniknąć co wybierasz?
źródło: temp_file7981082450624516794
Pobierz

https://bizblog.spidersweb.pl/zamiast-pracy-w-it-jest-bezrobocie-no-fluff-jobs
Jak mówiłem że bańka pęknie jeszcze pare lat temu, to niektórym wykopkom aż piana z pyska szła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java
źródło: Zrzut ekranu 2024-10-22 225329
PobierzKolesie od skręcania mebli zaczynają mieć podobne stawki.
Jesli zarabianie 20k na rękę to bezrobocie to mam z was bekę xD
@Milo900:
To jest wywiad z gościem co jest szefem nofluffjobs, wątpię by on kłamał.
@Ksiega_dusz: no tak, bo na pewno ktoś po takim kierunku jak nie wiem inżynieria materiałowa, energetyka, elektrotechnika, mechanika i budowa maszyn, mechatronika czy większości innych kierunków politechnicznych to zarabia od razu 10k po studiach i pracodawcy się o niego biją. Mamy kryzys w IT, ale nawet podczas tego kryzysu IT jest lepsze niż większość innych zawodów technicznych w
Jeszcze trochę i pani z mięsnego będzie składać CV
@zeszyt-w-kratke: Dokładnie tak jak piszesz. Znam sporo osób po mechanice, mechatronice, inżynierii materiałowej