Aktywne Wpisy

wqeqwfsafasdfasd +123
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Polina2137 +2
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

@morgiel: a gdzie te bardzo grube dymy były. To te kartony z memami czy po prostu ludzie ktorzy wyszli sobie na ulice?
@morgiel: powiedz to ludziom na Białorusi. Pewnie nieźle się uśmieją
@morgiel: nie będzie rewolucji. Na Białorusi się nie udało, w Wenezueli też, we Francji też cisza.
@19216811: oczywiście stawia się do bicia jak jest 100 metrów od policji xD oni są zawsze mocni albo w grupie...
@morgiel: a nie? xD Pomogły w odsunięciu Trumpa, teraz są szybciutko uciszane. Pokojowe protesty nigdy nic nie zmieniają.
Na uzbrojoną policję z pięściami.
Ciekawe co chcięli osiągnąć oprócz połamanych dłoni i wielkich siniaków od pał.
Komentarz usunięty przez moderatora
God Save the King