Wpis z mikrobloga

@slozubn: Ci, co wychodzą na ulicę, są wyzywani i obrażani bo przecież „i tak to nie ma sensu”, „czemu tak wulgarnie mówią”, „haha, bk z julek, po co wychodzą na ulice te femki” ¯\(ツ)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@2rov: byłem na kilku także ci się nie udało ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Gdyby nie fakt że chodziło o cipki i aborcne to by nie wyszlo na ulice tak tłumnie - co z tego że gospodarka pada a przedsiębiorcy są gnojeni, fakt faktem poruszanie tematu aborcji w trakcie pandemii było słabe ale właściwie tylko z tego powodu większość powiedziała dosyć, reszta ważna już nie była #
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@slozubn: i dodam jeszcze, że pokrzyczeli, pojeczeli i po protestach ¯_(ツ)_/¯u nas brakuje naprawdę solidnego narodowego wręcz zrywu niezadowolenia za całokształt ale prawda jest taka że wyborcom obecnej partii to odpowiada bo dostają co im obiecali i cała reszta się nie liczy
  • Odpowiedz
  • 78
@slozubn u nas brakuje charyzmatycznych liderów, protest kobiet to idealnie pokazał

Jakieś samozwańcze p-----------e z którymi identyfikuje się garstka nie pociągną żadnej rewolucji
  • Odpowiedz
@bbsxbsbbsxbsbbsxbs: Widzę, że wykop pochwała destabilizację kraju i popełnianie przestępstw xD ostatnio dużo jest protestów za wschodnią ściana, ciekawe. Na pewno ludzie od tyłu lat mający taki system nagle pewnego pięknego dnia postanowili zacząć protestować, tak sami z siebie xD
  • Odpowiedz
Tak sobie wyobrażam berserków. Szacun

@knur3000: noo :D chociaż to taki średni level. Na szczęście koledzy go w porę ocalili. Niedługo powróci z gołą klatą szerokości metr-trzydzieści i minigunem w ręku. Będzie kosił jak zboże milicyjne k..wy.
  • Odpowiedz
@bbsxbsbbsxbsbbsxbs: Prymitywna agresja ruskich jest dla mnie czymś fascynującym. Z jednej strony przypominają mi czarnuchów z ich słynnym nigga moment. Z drugiej strony na tle tych wszystkich wykastrowanych soyboyów i całkowicie pozbawionych instynktów samozachowawczych białych facetów ze świata zachodniego ciężko nie mieć do nich respektu.
  • Odpowiedz