Aktywne Wpisy

TheTostu +203
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

MonazoPL +43
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Dokładnie.Znam to z autopsji, oczywiście fakty weryfikują rzeczywistość i nagle okazuje się że nie jesteś tak fajny jak myślisz.
Znałem przypadki gdzie gości myśleli że gdy laska która zagaduje do nich w sklepie albo wypina przy nich dupę to oznaczało to są nimi zainteresowane.Nie byly( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kobiety lubią bawić się mężczyznami i grać na ich naiwności,sam się o tym przekonałem.
Dlatego Redpill czy
Oczywiście w sklepie zagadywała kobiety które tam pracowały( ͡° ͜ʖ ͡°).
Byłeś tam ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodam że przebywałem z tą osobą parę miesięcy i nic nie zaruchal.To miała powodzenie czy nie? ¯\_(ツ)_/¯
Hiszpanke która wypinala do niego tyłek, widziałem później z wysokim,przystojnym,młodym Hiszpanem, ciekawe dlaczego nie z nim? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z ciekawości, on jest bardziej zj#bem bluepillowcem czy zj#bem redpillowcem?
Takich historii mógłbym mnożyć i mnożyć.
W jednej pracy mieliśmy nizutkiego, brzydkiego gościa który wmawiał nam że każdego na niego leci z pracy i dawał nam rady z podrywu.Koles naprawdę wyglądał ochydnie, myślał że bawiąc się w fotografa dla dziewczyn,przełoży się to na ruchanie,nie przełożyło sie( ͡° ͜