Aktywne Wpisy
Poludnik20 +5
Szymon Hołownia, od niedawna Marszałek Sejmu RP wg precedencji druga osoba w państwie, nie ma wykształcenia wyższego. Chciałem Was zapytać co o tym sądzicie.
Fot. z biogramu Szymona Hołowni w Wikipedii, starałem się wybrać coś jak najmniej nacechowanego emocjonalnie. Jest to zdjęcie pozowane, na które się zgodził, a pewnie wybierał spośród kilku, czy kilkunastu zrobionych.
#polska #polityka #sejm #parlament #wyksztalcenie #szymonholownia #trzeciadroga #polska2050 #ciekawostki
Fot. z biogramu Szymona Hołowni w Wikipedii, starałem się wybrać coś jak najmniej nacechowanego emocjonalnie. Jest to zdjęcie pozowane, na które się zgodził, a pewnie wybierał spośród kilku, czy kilkunastu zrobionych.
#polska #polityka #sejm #parlament #wyksztalcenie #szymonholownia #trzeciadroga #polska2050 #ciekawostki
Czy ma dla Ciebie znaczenie, że Marszałek Sejmu Szymon Hołownia nie ma wyższego wykształcenia?
- Tak 11.5% (203)
- Nie 88.5% (1562)
Grajox3 +9
Ja zrobiłbym za darmoxD
Chyba, ze robisz u Babickiego wtedy Zazdro
Skąd pomysł na ziololecznictwo?
Masz jakieś pojęcie o tym? Czy jesteś kompletnie zielona? Chcesz zbierać i umieć robić, przetwory z ziół?
Na początek polecam poczytać różne opracowania Jakuba Babickiego odnośnie konkretnych ziół. Nauczysz się z nich więcej niż z kursu od losowych osób.
Gość ma niesamowitą wiedzę na temat ziół i polecam ci serdecznie bo nauczyłem się dzięki niemu więcej niż osoby po kursach na które trafiałem. Świetna sprawa. Był jeszcze jeden doktor który publikował coś w temacie ziół na świetnym blogu ale wyleciało mi z głowy nazwisko
Komentarz usunięty przez autora
CBD jest przereklamowane, nie ma jak to skun
@plaisant
@zaiste_istotna_istota
Ja kiedyś się skusiłem na topy cbd i to faktycznie było słabe. Chcoiaz lekki relaks coś jak po jednym, dwóch piwach. Natomiast dobre olejki cbd działały mocniej. Apetyt większy, relaks no i senność. Więc wszystko zależy od towaru. W pl pewnie ciężko dorwac coś dobrego i w miarę tanio