Jakie znacie najlepsze cytrusowe, cierpkie, świeże zapachy? Mogą być z jakimiś nutami ziół bazylii itp. Coś jak hermes concentre d'orange verte #perfumy
@uwielbiamnalesniki: Pomelo Paradis. Cholerna szkoda, że to ma takie żenujące parametry, bo jest to wybitny juice na lato. Mam jeszcze setkę z 200 ml i aż szkoda mi używać, bo ubytek po każdym globalu widać gołym okiem XD
@uwielbiamnalesniki: Przyszła odwilż, plus 7 na termometrze, pora na świezaki ( ͡°͜ʖ͡°)
Issey Miyake Summer 2018 - mocny grejpfrut, parametry słabe, ale zapach jest bardzo ładny. Żałuję, że nie udało mi się złapać flaszki jak były w Rossmanie po 60zl ( ͡°ʖ̯͡°)
Zabawa z AR-15 na strzelnicy, a potem do baru na 4 piwka i powrót do domu samochodem ( ͡º͜ʖ͡º) Zaczyna mi się coraz bardziej podobać w tej Ameryce ( ͡º͜ʖ͡º)
Jakie znacie najlepsze cytrusowe, cierpkie, świeże zapachy? Mogą być z jakimiś nutami ziół bazylii itp. Coś jak hermes concentre d'orange verte #perfumy
źródło: comment_1611133249w3EQyWrHwxkqj9OVsi9HMQ.jpg
Pobierzklasyczny Issey
Przyszła odwilż, plus 7 na termometrze, pora na świezaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Issey Miyake Summer 2018 - mocny grejpfrut, parametry słabe, ale zapach jest bardzo ładny. Żałuję, że nie udało mi się złapać flaszki jak były w Rossmanie po 60zl ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Tf mandarino di amalfi
Tf neroli portofino
@uwielbiamnalesniki: Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Fraîche, w zestawie dostajemy bardzo dobre jak na świeżaka w tej cenie parametry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Ale to drogie ( ͡° ʖ̯ ͡°) a chętnie bym sprawdził
@WujekAtom: