Wpis z mikrobloga

@corka_mirka: Wybitny juice, owszem, ale na mnie również zadziwiający pod względem parametrów. Tyle się naczytałem o jego fatalnej trwałości, że kiedy nadarzyła się okazja, kupiłem tylko 5 ml, żeby poznać zapach. I co się okazało? Ano, że trzyma się mojej skóry lepiej niż większość letniaków. O co chodzi? Ni mom pojęcia ¯_(ツ)_/¯ Dodam tylko, że większość perfum na mnie trzyma się wyraźnie słabiej niż wynikałoby to z opisów i opinii
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kocia_morda: no to szczerze Ci zazdroszczę. Testowałam już większość dostępnych AC i z każdym jest podobna historia, a swieżaki to już poniżej krytyki. Jedyny plus jest taki, że pachnie 10/10 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@corka_mirka: Pomimo przyzwoitej trwałości postanowiłem jednak poszukać czegoś w zbliżonym stylu, ale odrobinę tańszego. I w ten sposób trafiłem na Vetiver Pamplemousse od Zary. Zapach różni się jedynie grejpfrutem zamiast pomelo i obecnością wetywerii - mówiąc krótko jest zupełnie inny ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bardzo naturalny i przyjemny, ale parametry są tragiczne - po dwóch godzinach nie zostaje z niego prawie nic. Cena też niemała jak
  • Odpowiedz