Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Kadej: błędy ortograficzne można szybko poprawić, ale najwidoczniej sabuliga nie ma na to czasu tylko ma czas na wstawianie codziennych wysrywów
  • Odpowiedz
@Parotia: zarobki zależą od regionu i rodzaju pracy. Pracownicy w geodezji najlepiej zarabiaja na obsłudze inwestycji. I tak, moi koledzy zarabiają tam: jeden 3500 z nadgodzinami, praca na wyjeździe z dala od domu, drugi tak samo ciągłe delegacje, a zarobki 3000 z nadgodzinami (praca około 10 godzin dziennie), ostatnio żalił mi się że Ukraińcy mają więcej na budowie którą obsługuje, a żonę widzi tylko w weekendy. Na drugim miejscu jest
  • Odpowiedz
@N3ro20: możesz mi powiedzieć o co kaman z zarobkami geodety? Jak ubiegałem się o pozwolenie na budowe, to geodeta skasował mnie 700zł za samo ogarnięcie mapek do pozwolenia, nie wyglądał na przymierającego głodem. Skąd te zarobki po 1700/1900zł w takim razie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@fgjfgyuft: zarobki o których pisałem to głównie województwo podlaskie, a miałem na myśli zwykłych pracowników i młodych przedsiębiorców. Jak ktoś ma własną działalność oraz stałych klientów i znajomości w ośrodkach, to zarabia całkiem nieźle.
  • Odpowiedz