Aktywne Wpisy
chilon +35
Drogie #allegro, jako że złożenie skargi jakiś czas temu nie pomogło. Informuję, że kolejnej takiej paczki z Waszego OneBox'a nie odbiorę. Mało tego, zacznę do tego paczkomatu zamawiać jakieś gunwo tylko po to aby go nie odebrać. Niech grubasek który to tak wrzuca sam sobie to wyjmuje.

mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co byście zrobili w mojej sytuacji? Od 12 lat mieszkam w NL. Wyjechałem po studiach. Nauczyłem się języka, przeszedłem drogę od najprostszej pracy fizycznej do średniego stanowiska specjalistycznego (marketingowe) w korpo. W międzyczasie w Polsce zmarli mi rodzice (rok po roku) w 9 roku pobytu tam. Nie mam rodzeństwa, był to dla mnie szok, no ale dałem radę pogrążając się w pracy. Dostałem po nich duże mieszkanie w mieście
Co byście zrobili w mojej sytuacji? Od 12 lat mieszkam w NL. Wyjechałem po studiach. Nauczyłem się języka, przeszedłem drogę od najprostszej pracy fizycznej do średniego stanowiska specjalistycznego (marketingowe) w korpo. W międzyczasie w Polsce zmarli mi rodzice (rok po roku) w 9 roku pobytu tam. Nie mam rodzeństwa, był to dla mnie szok, no ale dałem radę pogrążając się w pracy. Dostałem po nich duże mieszkanie w mieście

dobre dupy
:D
chodzi o to ze najbardziej seksualnym wizerunkiem mężczyzny jest ktos z androgenicznym typem twarzy, w ciasnych ubrankach itd (jak wszelcy rockstarzy) a nie jakis napakowany brudas
kult napakowanego brudasa wynika z odciecia od kultury gdzie autorytetem jest jakis lokalny cwaniak, ojciec czy ktos w tym stylu
europa kilkaset lat temu - peruki rajstopy pudry :)
to istnieje caly czas tylko trzeba wyjsc z wioski zeby zauważyć
jedni ludzie dbają o to zeby miec zdolność posługiwania sie słowem na wysokim poziomie i wszyscy akceptują ze takich ludzi lepiej sie czyta, a inni dbaja hm o co innego.
chociaz pewnie skonczyles i udajesz debila
jak sie nie ma nic do powiedzenia to najlepiej #!$%@? sie do formy pewnie