Wpis z mikrobloga

@aes_sedai: podstawową rzeczą jaka musicie zrozumieć jest to ze każdy może ruchać wiec to nie jest żadna miara

chodzi o to ze najbardziej seksualnym wizerunkiem mężczyzny jest ktos z androgenicznym typem twarzy, w ciasnych ubrankach itd (jak wszelcy rockstarzy) a nie jakis napakowany brudas

kult napakowanego brudasa wynika z odciecia od kultury gdzie autorytetem jest jakis lokalny cwaniak, ojciec czy ktos w tym stylu
@tranquzer: Ja #!$%@?ę! Co wy z tymi tekstami "jesteś dziewicą i już nigdy nie poruchasz", "wyjdź z wioski"? Macie jakieś kompleksy? Człowiek zjeździł pół świata, miał niejedną kobietę i wystarczy, że się z kimś nie zgadza i już jest prawiczkiem i zaściankiem??? Jebcie się :)
@aes_sedai: ja sie #!$%@? ty sie #!$%@? wszyscy sie jebią, nie o to tu chodzi. najgłupsi ludzie na świecie i najbardziej inteligentni mogą się rozmnażać. Tu raczej chodzi o to czy lepiej byc głupkiem (brzydkim prymitywem) czy kims wybitnym aka pedałem

jedni ludzie dbają o to zeby miec zdolność posługiwania sie słowem na wysokim poziomie i wszyscy akceptują ze takich ludzi lepiej sie czyta, a inni dbaja hm o co innego.
@aes_sedai: swietny argument odrazu widac ze te wszystkie komentarze o twojej zaściankowości i prymitywizmie to tylko jakieś nie porozumienie ;-)

jak sie nie ma nic do powiedzenia to najlepiej #!$%@? sie do formy pewnie