Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nopik131: No co za zaskoczenie XD Sam chciałem na niego zagłosować, mimo to że wiedziałem że to hardy katol bo miał przyjemną gadkę. Jednak po rachunku sumienia nie byłem w stanie na niego zagłosować, za dużo już mamy ministrantów w polityce.
  • Odpowiedz
@igik1234: ale mnie to nie zaskakuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) po prostu lubię przypominać ludziom o tym, że chcą głosować na dzbana, może kiedyś sami zrozumieją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Volki: No i? Za to każdy ma ten sam pogląd jak dojść do celu. Referendum, konsultacje społeczne itd.

Ja rozumiem dla ciebie jedyna opcja to PiS, gdzie słowo prezesa jest święte?
  • Odpowiedz
@nopik131: z którego roku to jest wypowiedź? Bo jak już wyciągamy brudy to pragnę przypomnieć, że SLD które teraz tak wojowało o depenalizację Marych, jak było przy rządach zrobiło z palaczy jakiś kryminalistów i ścigali gówniarzy za parę gram ziółka xD
  • Odpowiedz
@marv0oo: chyba okolice tego roku co plakat powyżej. Ale w dudzie mam SLD ( ͡° ͜ʖ ͡°) jedyna istniejąca lewica to kilku posłów/posłanek zrazem, a reszta to dzbany większe niż Hołownia, bo dodatkowo są hipokrytami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@marv0oo: Razem przed wciągnięciem w Lewicę Razem. Ale jeśli ludzie by wyrażali poparcie (a pewnie tak nie będzie), to mogą startować samodzielnie w kolejnych wyborach. Innych "fajnych" partii nie ma. W zasadzie najlepiej tylko stać z boku, śmiać się z tego wszystkiego i nie rozmnażać, bo i tak nic z tego (z ludzi) nie będzie.
  • Odpowiedz
Razem

@nopik131: masz na myśli tą partię zarządzaną przez Zandberga? Tego Zandberga który najpierw zachęcał do gromadzenia się na protestach a potem płakał, że ludzie uczciwie pracujący mają dość lockdownu i otwierają biznesy? xD
  • Odpowiedz