Aktywne Wpisy
FunkyMonkey +667
Napisałem se skrypta który odpala dźwięk przejścia z kiepskich przy zmianie okienka na kąkuterze
#programowanie | #programista15k | #swiatwedlugkiepskich
#programowanie | #programista15k | #swiatwedlugkiepskich
Papileo +234
Macie chwilę szczerości od Waszego idola, który musiał się wypromować na plecach ś.p. Ozdoby, bo sam jest nudny jak flaki z olejem.
Dawid Ozdoba nigdy nie gardził normalnymi pracującymi ludźmi, wręcz przeciwnie, zawsze podkreślał, że ich szanuje.
#famemma #dawidozdoba
Dawid Ozdoba nigdy nie gardził normalnymi pracującymi ludźmi, wręcz przeciwnie, zawsze podkreślał, że ich szanuje.
#famemma #dawidozdoba
"Nigdy tak nie było. Nie u mnie." Jeszcze ci wszyscy debile plusujący te wysrywy, bo hehe przeczytali, że bynajmniej to nie przynajmniej i czują się oświeceni i przekonani o własnej wyższości xD
"Nigdy tak nie było. Nie u mnie." Jeszcze ci wszyscy debile plusujący te wysrywy, bo hehe przeczytali, że bynajmniej to nie przynajmniej i czują się oświeceni i przekonani o własnej wyższości xD
[]
[]
@Koloses
To uczucie kiedy chcesz być mądry i wyzywasz
Komentarz usunięty przez moderatora
Już agresja i wyzwiska, widać słoma z butów wyszła i nastąpił incydent kałowy.
Jak się ma to co wkleiłeś do zdania kre-densa?
" haha nigdy tak nie bylo. bynajmniej u mnie. "
Wykrzyknik bynajmniej może też wzmacniać
Podałeś 4 punkt twojego linku jako przykład takiego samego użycia. Tam jest "Nie był on skromny. Bynajmniej, pycha go rozpierała. (Inny słownik języka polskiego PWN)"
A kre-dens napisał " haha nigdy tak nie bylo. bynajmniej u mnie"
Nie widzisz różnicy? Można by rozłożyć to zdanie i dalej miałoby sens taki sam. Nie był on skromny. Bynajmniej. Pycha go rozpierała. A jak rozłożysz to drugie? "haha nigdy tak nie bylo.Bynajmniej. U