Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Login84: Cóż, póki informacja wymaga łapania się na clickbait, zakładam że akat chwilowo obsrał zbroję przed potężnym hakerem Sławkiem, tego typu xD
  • Odpowiedz
@Login84: ja kiedyś założyłem konto na discordzie, ale nie z uniwersum. Długo się opierałem jednak ciekawość wygrała. I powiem ci że nie warto k---a, durny interfejs, durne jest to że jedna osoba wszystkim władzi, tysiąc powiadomień na telefon o gównianych wpisach. Byłem tam kilka h zaledwie i dosyć. Nie wiem jak u ciebie, ale przy mojej wielkiej niechęci do Facebooka discord jest poniżej poziomu gówna.
  • Odpowiedz
@lukwyk: też tam byłem przez chwilę. Mam podobne odczucia. Dlatego z pełną świadomością napisałem, że chyba za stary na to jestem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Login84: @lukwyk: Discord nie jest aż taki zły - do interfejsu można się przyzwyczaić, a powiadomienia skonfigurować jak się chce, lub nawet wyłączyć.
Problemem jest jego zastosowanie - jest super jak chce się luźniej pogadać - ot chat z przydatnymi funkcjami, ale jednak c-----o sprawdza się jako centrum społeczności(a niestety właśnie tak jest zwykle wykorzystywany).
Na wykopie/forum jak uważam że jakieś nitki/tematy są istotne, to mogę je dodać
  • Odpowiedz