Poprzedni kanał został zamknięty wyjaśnienia dlaczego tak się stało znajdziecie na naszym discordzie To Jest Fikcja https://discord.com/invite/mHaGZP8d8E zapraszamy do dołączenia!
@Login84: Wie ktoś jak typ to wyjaśnia? Ja się nie będę z żadnych clickbaitów na wiskordach rejestrował xD
@Login84: ja kiedyś założyłem konto na discordzie, ale nie z uniwersum. Długo się opierałem jednak ciekawość wygrała. I powiem ci że nie warto k---a, durny interfejs, durne jest to że jedna osoba wszystkim władzi, tysiąc powiadomień na telefon o gównianych wpisach. Byłem tam kilka h zaledwie i dosyć. Nie wiem jak u ciebie, ale przy mojej wielkiej niechęci do Facebooka discord jest poniżej poziomu gówna.
@Login84: @lukwyk: Discord nie jest aż taki zły - do interfejsu można się przyzwyczaić, a powiadomienia skonfigurować jak się chce, lub nawet wyłączyć. Problemem jest jego zastosowanie - jest super jak chce się luźniej pogadać - ot chat z przydatnymi funkcjami, ale jednak c-----o sprawdza się jako centrum społeczności(a niestety właśnie tak jest zwykle wykorzystywany). Na wykopie/forum jak uważam że jakieś nitki/tematy są istotne, to mogę je dodać
W ogóle odkryłem kiedyś za pomocą magii matematyki że urodzilem się równo 9 miesięcy po tym jak powódź z 97' uderzyła w moje miasto. Jak widać nie tylko ono zostało wtedy zalane eh #wroclaw
#kononowicz
@Login84: Wie ktoś jak typ to wyjaśnia? Ja się nie będę z żadnych clickbaitów na wiskordach rejestrował xD
Problemem jest jego zastosowanie - jest super jak chce się luźniej pogadać - ot chat z przydatnymi funkcjami, ale jednak c-----o sprawdza się jako centrum społeczności(a niestety właśnie tak jest zwykle wykorzystywany).
Na wykopie/forum jak uważam że jakieś nitki/tematy są istotne, to mogę je dodać