Wpis z mikrobloga

@JesusOfSuburbia: Kopyr ze swoim słynnym yyyyyy, dygresjami z czapy czy zastanawianiem się na filmiku jakie dane on gdzieś ostatnio widział (zamiast sprawdzić sobie i przygotować) jest niewart czasu. Jego rozwój jako youtubera polega na tym że umeblował sobie pokój na strychu, wsadził oświetlenie i lepszą kamerkę, ale to co i jak w nich mówi nie zmieniło się chyba od samego początku. Subskrybuję go, ale oglądam może co siódmy film.
@Wuja66: książki zawierajace specjalistyczna wiedzę przeznaczone dla wąskiego grona tyle kosztuja. Kupiłem ja za 99zl i uważam ze to bardzo dobrze wydane pieniądze - nigdzie nie znajdzie się tak dobrze opisanej wiedzy z tej dziedziny. W tym konkretnym przypadku cenę winduje tez to ze byla chyba prywatna inicjatywa żeby ta książek przetłumaczyć. Plus jakieś myto dla Palmera. Filmu kopyry nie oglądałem bo mnie drażni
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Dru_Gru: 120 zl to chyba miała być docelową cena. w przedsprzedaży było po 99 zl, a przed świętami nawet 89 zl przez moment (albo jakoś tak). Po Nowym Roku cena wróciła na 120 zl.