Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Różowa na mnie w dupie
Serio.
Nie słucha, nigdy nic nie pamięta, jak pracowałem w innym trybie niż pon-pt nigdy nie wiedziała kiedy mam wolne, zawsze pyta o wszystko 5 razy w tygodniu. Najlepiej jak się obraża "CZEMU MI O TYM NIE POWIEDZIAŁEŚ A WSZYSCY JUZ WIEDZĄ?" Bo jak zawsze zapomniałaś.
Nie ma gustu muzycznego. Nie umie podać choćby jednego utworu, który lubi. Jak ją proszę to zazwyczaj puszcza coś, co ja jej pokazałem, albo coś "hehe śmiesznego" jak rick roll albo africa.
Więc czasem podsyłam jej to, co ja lubię. A to co lubię bardzo, podsyłam dość często, jak akurat tego słucham przy komputerze.
I ona za każdym razem "słucha". Ale tak słucha, że nie słucha i nigdy nawet nie umie nic o danym utworze powiedzieć. Ale idzie w zaparte, że słucha.
Dziś była taka sama sytuacja. Ja jej podsyłam jakiś tam fragment z piosenki, ona reaguje pozytywnie, a potem, że "no nie kojarzę". Ze mną słyszała ją z 10 razy, a sam jej ją wysłałem z 5 i zawsze kłamała że słucha.
A teraz robi mi wielogodzinne wyrzuty, że jak mogłem nazwać ją kłamcą, skoro ona ją słyszała raz. Parę lat temu.
Czy to normalne, że różowa nigdy nie pamięta co jej mówię, nie angazuje się jak rozmawiam z nią o swoich zainteresowaniach, a do tego kłamie i udaje zaangażowanie w temat, by na koniec krzyczeć "nie jestem kłamcą!!"? Według niej wszystko gra.
#rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #pytanie #rozowypasek

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ffcbfd72ff6f6000ba9c110
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Wesprzyj projekt
  • 90
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

OP: @bergamota: w moim przypadku mało co wychodzi poza ramy standardu. Słucham muzyki różnych gatunków, nie oczekuje aprobaty, ale jak coś wysyłam to oczekuje odpowiedzi "daj spokój, nie chce tego słuchać/oglądać", albo jednak odsłuchania i ewentualnie podzielenia się zdaniem na dany temat. Ale jak ktoś albo nie ogląda i mówi zs super, albo przeklika jakiś merytoryczny film na temat (przykład z d--y) segregowania śmieci i odpisuje coś typu "no
  • Odpowiedz
OP: Mglisty cielaku, uważasz, ze człowiek jest męczący, jeśli oczekuje od partnerki, że będzie się angażować w rozmowy i pamiętać jakiekolwiek fakty z jego życia? No dla mnie to jednak standard, żeby pamiętać odpowiedź na zadane pytanie dłużej niż 12 godzin

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua

• Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: ok, ale napisz jak to sie stalo ze zostaliscie razem? Pytam bo nie wyobrazam sobie zwiazac sie z kims, z kim nie mam wspólnych tematów. Wiem, ludzie mowia, ze przeciwieństwa sie przyciągają, ale w moim przypadku by to nie zadzialalo, bo np muzyka jest dla mnie bardzo wazna i przez to mozemy wspolnie spędzać czas nie męcząc jedno drugiego.
  • Odpowiedz
OP: @you_re_a_towel: mieliśmy po 16 lat i tak jakoś wyszło XD wtedy to się dziwne rzeczy działy, ona słuchała reggae, ja metalu, przeprowadzałem "terapię" zarzucając jej inne piosenki, tak jak mnie przekonano do rockowych brzmień. Niemniej to było lata temu. Nie będę tu peselu podawał ale już kilka lat pracujemy więc sama sobie upływ czasu wyobrażasz. Ona potem stwierdziła, że to polskie reggae to było jednak naiwne, niby czegoś
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: music taste serious business xDD Aż mi się liceum przypomina. Kocham muzykę metalową, ale przeciętny fan metalu to zazwyczaj jest taki młot, że szkoda szczempić ryja. Nie sposób lubić ludzi, którzy swoje "ja" opierają o gust muzyczny, no nie da się.
  • Odpowiedz