Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Różowa na mnie w dupie
Serio.
Nie słucha, nigdy nic nie pamięta, jak pracowałem w innym trybie niż pon-pt nigdy nie wiedziała kiedy mam wolne, zawsze pyta o wszystko 5 razy w tygodniu. Najlepiej jak się obraża "CZEMU MI O TYM NIE POWIEDZIAŁEŚ A WSZYSCY JUZ WIEDZĄ?" Bo jak zawsze zapomniałaś.
Nie ma gustu muzycznego. Nie umie podać choćby jednego utworu, który lubi. Jak ją proszę to zazwyczaj puszcza coś, co ja jej pokazałem, albo coś "hehe śmiesznego" jak rick roll albo africa.
Więc czasem podsyłam jej to, co ja lubię. A to co lubię bardzo, podsyłam dość często, jak akurat tego słucham przy komputerze.
I ona za każdym razem "słucha". Ale tak słucha, że nie słucha i nigdy nawet nie umie nic o danym utworze powiedzieć. Ale idzie w zaparte, że słucha.
Dziś była taka sama sytuacja. Ja jej podsyłam jakiś tam fragment z piosenki, ona reaguje pozytywnie, a potem, że "no nie kojarzę". Ze mną słyszała ją z 10 razy, a sam jej ją wysłałem z 5 i zawsze kłamała że słucha.
A teraz robi mi wielogodzinne wyrzuty, że jak mogłem nazwać ją kłamcą, skoro ona ją słyszała raz. Parę lat temu.
Czy to normalne, że różowa nigdy nie pamięta co jej mówię, nie angazuje się jak rozmawiam z nią o swoich zainteresowaniach, a do tego kłamie i udaje zaangażowanie w temat, by na koniec krzyczeć "nie jestem kłamcą!!"? Według niej wszystko gra.
#rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #pytanie #rozowypasek
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ffcbfd72ff6f6000ba9c110
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Wesprzyj projekt
To ci współczuję jak nie umiesz komuś odpowiedzieć czy wysyła ci coś fajnego czy nie XD
PS JEDNAK ZNALAZŁEM KOD XDDD
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: sokytsinolop
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: LeVentLeCri
Komentarz usunięty przez autora
Destrukcyjna baba - bo chcę.
widocznie lubisz mieć powód do narzekania
@you_re_a_towel: nie ma zainteresowań
Filmów, które polecam też nie ogląda. A i żadnych sama z siebie praktycznie nie ogląda/nie oglądała.