Wpis z mikrobloga

Moze mi ktoś powiedziec co znaczy EOB?

The due date to return the assignment is Tuesday 12th of January EOB.

I jeszcze jedno - jeśli rekruterka zadaje mi pytanie jak ponizej (jako poczatek maila dotyczący zadanie rekrutacyjnego ktorego mi wysyła):

I was wondering what are your impressions following interview with Janina Kowalska? Was everything fine?

Ona serio chce zebym jej o tym opowiedzial, czy to takie grzecznościowe pytanie?
Ta "Janina Kowalska" to jakiś "head" działu czy zespołu w ktorym mialbym pracować
Zastanawiam sie co odpisac

A kobieta ktora wyslala mi maila pracuje w dziale HR i dzwoniła do mnie w pierwszym etapie rekrutacji. Rozmowa z "Janiną" to był drugi etap, a teraz mam zadanie

#pytanie #praca
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

EOB

@lastro: do końca dnia, end of business day

grzecznościowe pytanie

@lastro: raczej xD nie dokonuj tam ewaluacji, tylko napisz że było super i świetnie się dogadywaliście, praca z nią będzie przyjemnością itp. Nie wchodź za głęboko w dupę, ale zaserwuj lekki rimming
  • Odpowiedz
Czyli do 17

@lastro: w godzinach pracy biura / HR

fine

@lastro: wal że było great. Możesz powymyślać, albo po doklejać jakieś pierdoły w stylu I loved learning more about company's culture and mission. I'm excited about the chance/opportunity to work with her and her team itd
  • Odpowiedz
@uki_uk: A moze tak?

I have good impressions after the interview with Janina Kowalska. I learned more about the company and the specifics of my job. I'm excited about the chance opportunity to work with her and her team itd.

Ogolnie to nawet nie pamietam dokladnie czy mialebym byc z nia w zespole czy nie :P
Wiec wole nie ryzykować i napisac o firmie, ale nie wiem czy dobrze kminie
  • Odpowiedz