Aktywne Wpisy

ibleedforyou +822
Twoja stara mieszka w bloku rysunkowym

Małe przypomnienie:
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.

I jeszcze jedno - jeśli rekruterka zadaje mi pytanie jak ponizej (jako poczatek maila dotyczący zadanie rekrutacyjnego ktorego mi wysyła):
Ona serio chce zebym jej o tym opowiedzial, czy to takie grzecznościowe pytanie?
Ta "Janina Kowalska" to jakiś "head" działu czy zespołu w ktorym mialbym pracować
Zastanawiam sie co odpisac
A kobieta ktora wyslala mi maila pracuje w dziale HR i dzwoniła do mnie w pierwszym etapie rekrutacji. Rozmowa z "Janiną" to był drugi etap, a teraz mam zadanie
#pytanie #praca
@lastro: Do końca dnia roboczego
@lastro: do końca dnia, end of business day
@lastro: raczej xD nie dokonuj tam ewaluacji, tylko napisz że było super i świetnie się dogadywaliście, praca z nią będzie przyjemnością itp. Nie wchodź za głęboko w dupę, ale zaserwuj lekki rimming
@Mortadelajestkluczem: @uki_uk: Czyli do 17?
Oni pracują na 3 zmiany, ja mialbym pracowac na drugiej, czyli 17 - 01
Chociaz ta rekruterka i "head" moze mają na wczesniejsze bo kontaktowali sie ze
@lastro: w godzinach pracy biura / HR
@lastro: wal że było great. Możesz powymyślać, albo po doklejać jakieś pierdoły w stylu I loved learning more about company's culture and mission. I'm excited about the chance/opportunity to work with her and her team itd
Ogolnie to nawet nie pamietam dokladnie czy mialebym byc z nia w zespole czy nie :P
Wiec wole nie ryzykować i napisac o firmie, ale nie wiem czy dobrze kminie