Aktywne Wpisy

HoroLive +5
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
luke-mat +179

Mirki, jaram się jak dzieciak. Kupiłem dzisiaj pierwszy rower szosowy, przesiadam się z wysłużonego już MTB którym p-----------m ostatnie 7 lat. Jest serio, aż taka różnica? Będę jeździł szybciej? Mniej się męczył? Dłuższe dystanse? Naczytałem się, że to taki przeskok, że niektórym kopara opada... do tej pory na grubych oponiskach, a teraz patrzę na to cudo to opona jak mój fiutek... niegruba. Nie mogę się doczekać pierwszej trasy... ehhh!
@4x80: czemu nie 28 skoro komfort się podnosi, a opory toczenia nie zmienia się diametralnie?
@Wycu91: Rower też się diametralnie zmienia w bardzo ciasnych zakrętach gdzie czuć ''snejka'' ale przede wszystkim w jeździe pod górę. A jak on jest lekkim zawodnikiem to specjalnie na plus nie poczuje tylko rower będzie bardziej mułowaty, a przecież ma to być szosa. W endurance się można pchać w szersze opony a w szose to po